Keteltje en de superstrik

Jeska Verstegen • Hardcover eci.nl lezers

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€11,99

Overal elders € 14,99

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Daghallo! Keteltje woont in het mooiste huis van het land. Samen met Koningin Moeder, Generaal Vader en Prins Opa. Haar vriendje Doffie komt spelen.

'Vanavond is er een bal in het paleis,' zegt Koningin Moeder. 'Jullie mogen je niet vies maken. En doe je strik goed! Hij zit los.'

'Maar ik kan niet strikken,' zegt Keteltje. Daarom geeft Prins Opa haar strikles.

Samen met Doffie gaat Keteltje eropuit om te oefenen. Met alles wat ze in het paleis kan vinden!

Reviews & recensies

Leuk geschreven, vrolijk geïllustreerd en.. met écht strikdiploma!

Keteltje woont in het mooiste huis van het land. Samen met Koningin Moeder, Generaal Vader en Prins Opa. Zij is een klein prinsesje met een rood jurkje met zwarte stippen. In haar haar heeft ze 2 vlechtjes met 2 mooie strikjes. Haar beste vriend heet Doffie. Hij komt vaak langs om met Keteltje te spelen. Vanavond is er een bal in het paleis en iedereen is in rep en roer. Alles moet nog netjes, mooi en versierd worden. Jullie mogen niet vies worden vóór het bal zegt Koningin Moeder tegen Keteltje en Doffie. En doe je strik netjes vast! Hij zit los! Maar Keteltje kan niet zelf strikken. Ik kan het je leren, zegt Prins Opa. Binnen no-time heeft Keteltje geleerd hoe ze een strik moet maken. Ze besluit nog meer te oefenen met alles wat ze kan vinden in het paleis. Zo strikt ze alle veters van alle lakeien. Ze versiert alle hoeden aan de kapstok met een strik. En de grote stenen leeuwen in de tuin met een SUPERstrik. En soms gaat hierbij wel eens iets fout, OEPS! Maar gelukkig wordt het bal een groot feest en weet ze iedereen om haar vinger te strikken euh... winden!! Leuk geschreven en vrolijk geïllustreerd door Jeska Verstegen. Ze heeft haar heel eigen stijl en daar word je erg vrolijk van! Voor de kindjes die zelf ook nog moeten leren strikken, is er een strikdiploma te verdienen dat achter in het boek zit. Leuk detail!

Bekijk alle reviews van Kim-Lian van der Meij 


Details:

Auteur(s)Jeska Verstegen
UitgeverijLeopold
ISBN9789025868956
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Aantal pagina's32
Verschijningsdatum
Afmetingen287 x 240 x 10 mm.
Gewicht426 gr.  

Recent bekeken producten