Jouw ziel wil zingen

Jan Kortie • Hardcover

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€16,00

Overal elders € 20,00

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen

Jouw ziel wil zingen is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Een geanimeerd, levenslustig boek. Wie het leest, raakt direct overtuigd van de helende en vitaliserende kracht van zingen en wil ook zijn stem bevrijden.

Zingen is voor Jan Kortie geen kunstje dat sommigen wél en anderen niet beheersen, maar een natuurlijk fenomeen, zoals ademhalen. Onze spirit, onze ziel is van zichzelf muzikaal, en door vrijuit te zingen kunnen we onze eigenheid tot uitdrukking brengen.
Kortie beschrijft het proces van stembevrijding. Zijn benadering is onorthodox. Het gaat hem niet om methodes of zangtechnieken, maar om de kunst jezelf te bevrijden van beperkende gedachten en gevoelens.
Dit boek is de weerslag van 25 jaar onconventioneel werken, uitgaande van wat er in ieder mens leeft. Een ontdekking voor ieder die voelt dat er meer in hem zit dan eruit komt én voor ieder die zich bezighoudt met muziek.

Jan Kortie is de autoriteit op het gebied van stembevrijding en zingen met passie. Hij leidde koren, gaf lessen en workshops, en verwierf onder meer bekendheid met zijn cursus Badkamerzingen en meezingconcerten in het Vondelpark en het Concertgebouw. Daarnaast coacht hij muziekprofessionals en verzorgt hij optredens en leiderschapstrainingen in het bedrijfsleven.

Met ollekebollekes van drs. P

Dit boek in de pers

Jan is geen dirigent, geen psycholoog, geen zangleraar en geen zelfhulpgoeroe, maar hij weet wel hoe hij mensen aan het zingen kan krijgen.  
BRIGITTE KAANDORP  

Er zijn nog geen reviews voor dit boek

Schrijf een review en maak kans op € 50

Schrijf een review

Details:

Auteur(s)Jan Kortie
UitgeverijHave, Ten
ISBN9789025960865
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Aantal pagina's192
Verschijningsdatum
Afmetingen223 x 145 x 25 mm.
Gewicht414 gr.  

Recent bekeken producten