Je bent geweldig

Jill Mansell • Paperback eci.nl lezers

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€15,99

Overal elders € 19,99

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen

Je bent geweldig is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Het boek 'Je bent geweldig' van Jill Mansell gaat over drie jonge vrouwen. De achtentwintigjarige Hallie heeft taaislijmziekte en wacht op een longtransplantatie. Ze houdt een website bij waarop ze onder pseudoniem adviezen geeft over allerlei dilemma's. Flo vindt Zander erg leuk, maar zijn enge zus ligt behoorlijk dwars. Tasha's nieuwe vriend is een avontuurlijk type en ze is bang dat hem iets vreselijks zal overkomen. Via Hallies website ontmoeten Flo, Tasha en Hallie elkaar en ontdekken ze dat ze een wel heel bijzondere band hebben. In het boek 'Je bent geweldig' vieren ze samen het leven.

Over Jill Mansell
Jill Mansell is een Engelse auteur. Ze heeft internationale bekendheid gekregen met haar eigentijdse, vrolijke, sexy en romantische boeken voor jonge vrouwen. In haar nieuwste boek, 'Je bent geweldig', weet Jill Mansell van een zwaar thema als orgaandonatie toch weer een heerlijk feelgoodboek te maken.

Dit boek in de pers

De titel vertelt het hele verhaal. De nieuwe Jill Mansell is inderdaad geweldig.  
De Telegraaf  

Mansell doet haar bijnaam 'Engelse koningin van de chicklit' opnieuw eer aan. Je bent geweldig is ook echt geweldig. Net als haar andere boeken is het heerlijk om te lezen, helemaal feelgood.  
Hebban.nl  


Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek feelgood

Weer een heerlijk boek van de internationale bestsellerauteur Jill Mansell!

Weer een heerlijk boek van de internationale bestsellerauteur Jill Mansell! In ‘Je bent geweldig’ volgen we drie jonge vrouwen met ieder hun eigen sores: Hallie die op het punt staat een longtransplantatie te ondergaan maar zichzelf een lafaard vindt, Flo die smoorverliefd is op Zander die helaas een draak van een zus heeft, en Tasha die onder de pannen is met haar vriendje, maar zich constant zorgen maakt over hem. Met haar kenmerkende vlotte pen tovert Mansell de karakters tot leven. Vooral in de vele dialogen merk je dat zij haarscherp begrijpt wat jonge vrouwen bezighoudt. Het boek leest als een trein en heeft alle typerende Mansell-ingrediënten: humor, snelheid, drama en heel veel gevoel! Een échte Jill Mansell dus!

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • fijne romans over liefdesrelaties
  • grappige boeken

Details:

Auteur(s)Jill Mansell
UitgeverijLuitingh Sijthoff
Vertaler(s)Marja Borg
ISBN9789021808789
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's352
Verschijningsdatum
Afmetingen211 x 136 x 29 mm.
Gewicht456 gr.

Recent bekeken producten