Jamie's super food voor elke dag

Jamie Oliver • Hardcover eci.nl lezers

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€23,99

Overal elders € 29,99

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis verzending

Bestellen

Jamie's super food voor elke dag is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Jamie's super food voor elke dag is het nieuwste kookboek van Jamie Oliver. Gezond eten en je goed voelen wordt een koud kunstje, met deze recepten voor een healthy en happy leven. Het ultieme boek voor iedereen die een gezonde eet- en leefstijl wil. Word de beste versie jezelf!

Dit boek in de pers

Elk recept ademt balans uit. En omdat de recepten voor elke dag zijn, zijn de bereidingswijzen toegankelijk en niet meer dan één pagina lang.  
Hebban.nl  

Het woord verrassend past inderdaad goed bij de recepten. Dat gezond en voedzaam eten niet saai hoeft te zijn, laat Oliver duidelijk zijn. De gerechten zijn heerlijk en vol kleur en smaak. Alles behalve standaard dus, met veelal verrassende ingrediënten.  
GEZONDHEIDSNET.NL  


Reviews & recensies

Danny Jansen

onze specialist eten en drinken

Jamie Oliver

Ik heb heel veel respect voor Jamie Oliver, en voor de manier waarop hij elk jaar weer met een boek komt waarmee hij laat zien hoe hij de markt bespeelt met creatieve en goede recepten. Natuurlijk moet ik eerlijk zijn, ik ben niet van de superfood. Het trekt me niet, eerlijk gezegd doet het idee van superfood mijn haren recht overeind staan. Gezond, gebalanceerd en met name lekker, dáár ben ik van, en dat is ook de strekking van 'Jamie's superfood'. Lezend door Jamie’s boek, wordt het je duidelijk dat dat ook meer de boodschap is van de chef. En Jamie zou Jamie niet zijn als de gerechten in dit boek niet ook stuk voor stuk allemansvrienden zijn. Die er heerlijk uitzien en ook nog eens verantwoord zijn. Een kleine bloemlezing van enkele recepttitels die mij enthousiast maakten: geschroeide zalm met sesam tahina avocado, gemakkelijke curryvisstoofpot, en mijn favoriet: snacksalades van 100 calorieën. Bij alle recepten staan de voedingswaardes vermeld. Dit deed de chef al eerder, maar in dit boek is het zeker een goede aanvulling bij de recepten. Vet, verzadigde vetten, eiwit, koolydraten, suiker en vezels zijn in één klap duidelijk. Bij elk gerecht staat een prachtige foto, dat is prettig voor wanneer je het zelf gaat maken en je dan weet waar het in ieder geval op moet lijken. De beschrijving van de gerechten is duidelijk en in klare taal, deze chef hoeft zich al lang niet meer te bewijzen. Ben erg benieuwd waar zijn volgende boek over gaat.

Bekijk alle reviews van Danny Jansen 


Details:

Auteur(s)Jamie Oliver
UitgeverijKosmos Uitgevers
Vertaler(s)Jaromir Schneider
ISBN9789021560649
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Aantal pagina's312
Verschijningsdatum
Afmetingen254 x 197 x 28 mm.
Gewicht1224 gr.

Recent bekeken producten