Jamie's comfort food

Jamie Oliver • Hardcover eci.nl lezers

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€23,99

Overal elders € 29,99

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis verzending

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Na Jamie in 15 minuten en Jamie in 30 minuten komt de Britse chef-kok Jamie Oliver nu met het kookboek Jamie's comfort food. Comfort food staat voor ultiem genieten. Het gaat over eten dat herinneringen ophaalt, waar je je goed door voelt, waar je vrolijk van wordt. Echt comfort food gaat over seizoenen, over jeugdfavorieten, over speciale momenten die je wilt vieren. Alleen, met je familie of een tafel vol met vrienden. Kortom: alles waar je gelukkig van wordt!

Jamie's comfort food het nieuwe kookboek van Jamie Oliver met meer dan 100 recepten is het kookboek voor elk moment in je leven dat je iets te vieren hebt en jezelf en anderen wilt verwennen met heerlijk eten.

"Dit boek is een traktatie, zowel de recepten als het boek op zich" - Jamie Oliver

© Jamie Oliver Enterprises (2014 Jamie’s Comfort Food) Photographer: David Loftus

Dit boek in de pers

Het is een boek dat je pakt wanneer je iets speciaals wilt – het gaat over perfectie, je voldaan voelen en over echte topgerechten.  
Hebban.nl  


Reviews & recensies

Wat is jouw comfort food? Er valt genoeg te kiezen!

Oktober 2014, Jamie’s Comfort Food verschijnt en we zien een terecht trotse Jamie Oliver. Het is een fenomeen, deze wereldberoemde kookboekenschrijver. Ik las ergens dat het zijn negentiende boek in 15 jaar tijd is. Respect hoor! Het is leuk om even te vertellen wat comfort food eigenlijk betekent. Jamie omschrijft het als volgt: comfort food is het soort eten dat ‘een veilig, geborgen, voldaan, opgewonden of geliefd gevoel’ geeft. En welk soort gerecht dat dan is verschilt natuurlijk per persoon en per cultuur, dus Jamie heeft een bonte verzameling geselecteerd. Het gevoel van comfort dus. Ik ga er dan maar even vanuit dat niet alleen degene die het mag oppeuzelen zo voldaan raakt, maar ook degene die stond te kokkerellen al even content is. Koken is genieten: van het moment dat je in je kastjes kijkt of je dat ene specerij nog hebt liggen tot die zaligmakende ‘Hmmm’ uit de monden van je gasten. Want eerlijk is eerlijk, los van de quesedilla’s, kaastosti en spinaziesalade, is Jamie’s Comfort Food meer dan geschikt voor de kok die uren zoet kan zijn in zijn paleis. Jamie neemt je in zijn boek mee van land naar land. Kook je graag uitgebreid en lang en ben je internationaal georiënteerd, dan is dit kookboek een waar cadeautje!

Bekijk alle reviews van Danny Jansen 


Details:

Auteur(s)Jamie Oliver
UitgeverijKosmos Uitgevers
Vertaler(s)Jaromir Schneider
ISBN9789021558233
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Aantal pagina's408
Verschijningsdatum
Afmetingen256 x 195 x 37 mm.
Gewicht1401 gr.

Recent bekeken producten