Ja, ik ben hooggevoelig

Yolanda Onderwater • Paperback

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€10,39

Overal elders € 12,99

3 - 5 Werkdagen

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Kinderen die hooggevoelig zijn voelen zich vaak een beetje anders. Zij hebben bijzondere ervaringen die ze moeilijk kunnen delen. Dit is een boek waarin zij zichzelf kunnen herkennen. Ook hun ouders, hulpverleners en onderwijzers kunnen er veel aan hebben.

Therapeute Yolanda Onderwater begeleidt in haar praktijk kinderen die als hooggevoelig uit de test kwamen. Dit boek is speciaal geschreven om deze groep kinderen (jong en oud) en hun familieleden te helpen. Hooggevoeligheid is niet abnormaal maar juist heel zuiver en puur.
De auteur beschrijft hoe je hooggevoeligheid herkent, hoe het voelt om hooggevoelig te zijn, en hoe je ermee omgaat als een bijzondere gave.

Het is namelijk ook een eigenschap met voordelen. Hooggevoelige kinderen kunnen extra goed observeren en zijn heel creatief. Ze weten wat er in andere mensen omgaat. Het zijn de toekomstige leraren, leiders, kunstenaars en genezers.

Het boek bestaat uit drie delen.
1. Hoe voelt het om hooggevoelig te zijn
2. Hoe kan het dat je weet wat iemand anders voelt? Met oefeningen om niet zoveel te voelen en jezelf een beetje te beschermen.
3. Bijzondere ervaringen.

Details:

Auteur(s)Yolanda Onderwater
UitgeverijHave, Ten
ISBN9789025903398
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's80
Verschijningsdatum
Afmetingen230 x 150 x 8 mm.
Gewicht143 gr.  

Recent bekeken producten