Is er hoop

Renate Omslagontwerp Jan de Boer En Barbara van Ruyven Entypografie En Auteurs Foto Ronald. Hoogeveen Dorrestein • Paperback eci.nl lezers

Vanaf € 13,45

Alleen tweedehands beschikbaar

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Igor telt graag zijn zegeningen. Er bestaan wel honderd verschillende ziektes en hij heeft ze geen van alle. Sommige mensen zijn kaal, maar hij niet. En stel dat er een aardbeving komt en het licht uitvalt, dan heeft hij altijd nog een zaklantaarn.

Igors leven is overzichtelijk. Overdag monteert hij op de sociale werkplaats stacaravans. 's Middags komt hij thuis en eet hij een van de perfecte taarten van zijn oma. 's Avonds kijken ze naast elkaar op de bank televisie tot ze naar bed gaan.

Maar alles verandert als hij de dakloze Lisa ontmoet en ze samen een baby vinden om wie niemand zich lijkt te bekommeren.
Is er hoop gaat over de bedrieglijke sensatie dat de geschiedenis zich herhaalt, over de goede bedoelingen van imperfecte mensen, en over onalledaagse liefde.

Details:

Auteur(s)Renate Omslagontwerp Jan de Boer En Barbara van Ruyven Entypografie En Auteurs Foto Ronald. Hoogeveen Dorrestein
ISBN9789025430641
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Afmetingen314 x 254 x 27 mm.
Gewicht450 gr.

Recent bekeken producten