In mijn hoofd ga ik onder water

Hind Fraihi • Paperback

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€15,99

Overal elders € 19,99

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

‘En dan. Het was toen. Mijn bootjes nam ik overal mee waar ik ook ging. Ik speelde er naar hartenlust mee. Maar ik verloor ze een na een. Zo zou dat altijd gaan. Mijn spullen raak ik nu nog altijd kwijt. Je moet maar op je zaakjes letten. Ik begreep niet wat ze zei. Zaakjes, wat zijn dat? De boot. Dat wil ik. Thuis zullen we nieuwe bootjes maken, stap nu maar in de auto. Ik wilde niet. Ik liep weg, de straat in. Ik rende zo hard als ik kon.’

Vanuit haar eigen ervaring als moeder van een kind met autismespectrumstoornis beschrijft Hind Fraihi hoe haar zoon de vreemde wereld rondom hem ervaart. Door zijn ogen durft ze onze maatschappij en onze conventies ter discussie te stellen en toont ze de lezer de struikelblokken waar een kind met autisme en zijn omgeving elke dag mee te maken krijgen.

Dit boek in de pers

Als ouder van een kind met autisme las ik zoveel herkenbare situaties. Op een poëtische manier brengt Hind inzicht in de gedachten van onze jongens.  
MARIJKE PINOY  

Schitterend boek dat ons op een warme, indringend manier meeneemt in de leefwereld van een autistische jongen. Een aanrader voor iedereen, maar vooral voor hulpverleners, bij wie onwetendheid en onbegrip vaak tot een verkeerde diagnose en behandeling leiden. We hebben nog vele te leren over autisten, maar ook zeker van autisten.  
MARLEEN TEMMERMAN  

Details:

Auteur(s)Hind Fraihi
UitgeverijManteau
ISBN9789022330531
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's192
Verschijningsdatum
Afmetingen200 x 134 x 18 mm.
Gewicht256 gr.  

Recent bekeken producten