In Holland staat een huis

Diverse Auteurs • Hardcover eci.nl lezers

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€18,00

Overal elders € 22,50

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen

In Holland staat een huis is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Dikkertje Dap die de giraf een klontje komt geven, met Nijntje op de fiets, stampen in de plassen met Ot en Sien, een dagje naar zee met Boer Boris en tellen met Kikker...

Dit oer-Hollandse voorleesboek bevat een verrassende combinatie van bekende liedjes, beroemde figuren en nostalgische en moderne avonturen in en over Nederland. Van Olifantje in het bos tot Twee emmertjes water halen, van schaatsenrijden, hagelslag en Koningsdag. Wie opgroeit met dit voorleesboek raakt al jong vertrouwd met het mooiste uit de Nederlandse jeugdliteratuur.

Met tekst en illustraties van Annie M.G. Schmidt, Fiep Westendorp, Jet Boeke, Rie Cramer, Dick Bruna, Charlotte Dematons, Max Velthuijs en vele anderen.

Reviews & recensies

Een zeer waardevol oer-Hollands voorleesboek met een rijke combinatie van bekende Nederlandse liedjes, versjes en verhalen.

'In Holland staat een huis' is een zeer waardevol oer-Hollands voorleesboek. Van groot formaat en met een rood/wit/blauw leeslintje. Het bevat een rijke en verrassende combinatie van bekende Nederlandse liedjes, versjes en verhalen. Denk aan Dikkertje Dap die de giraf een klontje komt geven, Dikkie Dik, Nijntje, Sinterklaas en Sint-Maarten liedjes, maar ook Kikker, kinderen voor kinderen, Boer Boris en Woezel en Pip. Een scala aan oud en nieuw materiaal van bekende schrijvers en illustratoren komt voorbij. Een heerlijke mix van beroemde figuren, nostalgische en moderne avonturen in en over Nederland. Van Olifantje in het bos, schaatsenrijden, hagelslag tot Koningsdag. Geen bladzijde zal je vervelen, maar juist steeds weer positief verrassen. Eigenlijk zou elk kind met dit boek moeten opgroeien om al jong bekend te raken met al het moois uit de Nederlandse jeugdliteratuur. Een absolute must-have!

Bekijk alle reviews van Kim-Lian van der Meij 


Details:

Auteur(s)Diverse Auteurs
UitgeverijLeopold
ISBN9789025868611
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Aantal pagina's144
Verschijningsdatum
Afmetingen283 x 257 x 18 mm.
Gewicht1029 gr.  

Recent bekeken producten