In handen van de vijand

Elizabeth.Vertaling Rie Neehus. Omslagontwerp Eric Wondergem George • Hardcover eci.nl lezers

Vanaf € 13,17

Alleen tweedehands beschikbaar

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Charlotte, het tienjarige dochtertje van parlementslid Evelyn Bowen, verdwijnt op raadselachtige wijze. Al snel ontvangen beide ouders een dreigbrief van de kidnapper: als zij zijn eisen niet zullen inwilligen, zal het kind sterven.
Eve is niet bereid te geloven dat Charlotte werkelijk in handen van een vreemde is gevallen: zij is ervan overtuigd dat Charlottes vader, Dennis Luxford, hierachter zit. Dennis, hoofdredacteur van het op sensatie gerichte dagblad The Source, is er immers voortdurend op uit Eve onderuit te halen. Dennis, meent Eve, is op een politieke rel uit die haar zal dwingen af te treden als staatssecretaris van Binnenlandse Zaken. Zij weigert dan ook pertinent de politie in te schakelen.
Totdat het lijkje van Charlotte aanspoelt.
Inspecteur Thomas Linley staat nu voor een bijna onmogelijke taak: hij is veel te laat ingeschakeld, dus de meeste sporen van de misdaad zijn allang uitgewist.
En tot overmaat van ramp wordt hij ook nog eens aan banden gelegd door vertegenwoordigers van de regering, die elke beweging registreren...

Details:

Auteur(s)Elizabeth.Vertaling Rie Neehus. Omslagontwerp Eric Wondergem George
ISBN9789022994382
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Afmetingen314 x 254 x 27 mm.
Gewicht700 gr.

Recent bekeken producten