In Bloed Geschreven

James Rollins, Rebecca Cantrell • Paperback eci.nl lezers

€ 19,99

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen

In Bloed Geschreven is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud


Een explosieve onthulling van een geheime geschiedenis
Een verwoestende aardbeving in Masada, Israël, brengt een onbekende graftombe aan het licht. In de tombe wordt het gekruisigde en gemummificeerde lichaam van een jong meisje aangetroffen. Drie deskundigen gaan op pad om de ontdekking te onderzoeken: forensisch expert Jordan Stone, archeologe Erin Granger en Rhun Korza, een Vaticaanse priester.
Maar na een brute aanval op het tempelcomplex moeten de drie rennen voor hun leven en datgene vinden wat ooit werd bewaard in de sarcofaag van de tombe: een boek. Een handgeschreven testament van Christus zelf, dat volgens onofficiële bronnen het geheim van zijn goddelijkheid prijsgeeft.
Langs eeuwenoude ruïnes en prachtige kerken gaat het trio op zoek naar een geheime geschiedenis van meer dan duizend jaar. Maar wees gewaarschuwd: sommige boeken zouden nooit gevonden mogen worden...
In deze nieuwe samenwerking van bestsellerauteur James Rollins en Rebecca Cantrell wordt Rollins' talent voor messcherpe wetenschap en historische mysteries gecombineerd met Cantrells talent voor angstaanjagende thrillers. Dit alles samengebald in een episch verhaal over een eeuwenoude orde en de jacht op een mysterieus boek, beter bekend als het bloedevangelie.

Details:

Auteur(s)James Rollins, Rebecca Cantrell
UitgeverijLuitingh
ISBN9789024540167
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's448
Verschijningsdatum
SerieDe orde van de Sanguines
Afmetingen230 x 150 x 36 mm.
Gewicht677 gr.

Recent bekeken producten