Hyves, MySpace en Linkedln. Sociaal netwerken op het web

V.G.B. Peters • Paperback

Vanaf € 9,97

Alleen tweedehands beschikbaar

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Een sociaal netwerk is een website waar je een persoonlijk profiel kunt aanmaken dat je kunt koppelen aan de profielen van anderen. Veel van deze sociale netwerken, zoals Hyves, richten zich op vermaak en het contact hebben met (oude) vrienden. Gebruikers kunnen elkaar berichten sturen en foto’s en video’s delen.

Dit boek is een handige en toegankelijke gids over de drie grootste en meeste gebruikte sociale netwerken in Nederland: Hyves, MySpace en LinkedIn. Hyves is het grootste sociale netwerk van Nederland dat zich vooral richt op het contact tussen vrienden en oude bekenden. MySpace is overgekomen uit Amerika en biedt een virtueel podium voor onontdekt talent. LinkedIn is het grootste zakelijke sociale netwerk ter wereld en richt zich vooral op het zoeken naar zakenrelaties, projecten en mensen met een bepaalde expertise.

Sociaal netwerken op internet helpt je deze drie netwerken optimaal te gebruiken. Zo leer je onder andere: profielen aanmaken en aanpassen, het zoeken naar en toevoegen van vrienden, relaties en oude bekenden aan je eigen profiel, foto’s, video’s en muziek uploaden en delen, waar je op moeten letten bij het publiceren van persoonlijke gegevens, en nog veel meer.

Details:

Auteur(s)V.G.B. Peters
ISBN9789022958469
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Afmetingen314 x 254 x 27 mm.
Gewicht450 gr.

Recent bekeken producten