Hex

Thomas Heuvelt Olde • Paperback

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€7,99

Overal elders € 9,99

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis verzending

De laatste bestelling was 4 uur geleden.
Bestellen

Hex is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

'Briljant en volstrekt origineel' noemde Stephen King HEX van Thomas Olde Heuvelt. HEX is een razend spannende thriller die een internationale bestseller werd. Het pittoreske dorpje Beek is in de greep van de zeventiende-eeuwse Wylerheks, die met haar dichtgenaaide mond en ogen de bewoners de stuipen op het lijf jaagt. Haar aanwezigheid is een lang bewaard geheim, maar wanneer een groep jongeren viral besluit te gaan, laat de heks de gemeenschap afglijden naar middeleeuwse praktijken... Thomas Olde Heuvelt (1983) won in 2015 de prestigieuze Amerikaanse Hugo Award en werd genomineerd voor een World Fantasy Award. In 2017 verschijnt zijn nieuwe thriller. 'Dit doet denken aan Spielberg. Een fantastisch en onvergetelijk verhaal.' The Guardian 'Soms wordt het grensgebied tussen fantasy en misdaadroman zo overtuigend gespeeld, dat de scheidslijn tussen genres er niet meer toe doet.' **** VN Detective en Thrillergids
Gratis verzending

Dit boek in de pers

Hex Is gruwelijk goed, slapeloze nachten gegarandeerd!  
De Volkskrant  

Dit doet denken aan Spielberg. De heks is ongelofelijk en onvergetelijk.  
The Guardian  

Briljant en volstrekt origineel.  
STEPHEN KING  

Een indrukwekkend en angstaanjagend boek.  
FINANCIAL TIMES  

Soms wordt het grensgebied tussen fantasy en misdaadroman zo overtuigend gespeeld, dat de scheidslijn tussen genres er niet meer toe doet.  
VN DETECTIVE & THRILLERGIDS  


Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

IJzersterke fantasy van Nederlandse bodem

Nederlandse fantasy zie je al niet vaak en als het dan ook nog eens goed is, kan je mij al helemaal oprapen. Hex! is echt goed, ja echt. Het speelt zich af in het Nederlandse dorpje Beek, waar de Wylerheks de boel terroriseert. Het dorpje probeert de heks intern te houden, maar dat blijkt in de 21e eeuw niet zo makkelijk te zijn. Het boek combineert fantasyelementen naadloos met hedendaagse technologie en dit vraagt om een dikke pluim voor Thomas Olde Heuvelt. Ik vond Hex echt eng en ben zelfs op een gegeven moment opgehouden met het 's nachts lezen. Overdag niet natuurlijk! Deze fantastische schrijver moet je in de gaten houden. De rechten van Hex zijn verkocht aan Warner Bros, dus snel lezen voor de film uitkomt! Het is natuurlijk altijd lekker om te zeggen dat je het boek al had gelezen voor de hype echt losbarste.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • fantasy over hekserij
  • fantasy over dorpszaken

Details:

Auteur(s)Thomas Heuvelt Olde
UitgeverijLuitingh Sijthoff Fantasy
ISBN9789024573349
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's352
Verschijningsdatum
Afmetingen211 x 135 x 29 mm.
Gewicht428 gr.  

Recent bekeken producten