Het Venetiaans geheim 1e verkoopdag 1 september

Ian Caldwell & Dustin Thomason • Hardcover eci.nl lezers

Vanaf € 10,91

Alleen tweedehands beschikbaar

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

De universiteit van Princeton, Goede Vrijdag 1999. Door wie ze bedreigd worden weten ze niet. Waarom ze bedreigd worden ook niet. Maar één ding is zeker: het heeft te maken met hun onderzoek naar een oud Venetiaans manuscript uit 1499.
Aan de vooravond van hun afstuderen staan twee goede vrienden, Paul Harris en Tom Sullivan, op het punt het mysterie van de codex Hypnerotomachia Poliphili te ontrafelen. Deze tekst van Francesco Colonna, die wetenschappers al eeuwenlang voor raadselen plaatst, beschrijft op zeer wonderbaarlijke wijze een liefdesgeschiedenis. Paul en Tom vermoeden dat er een verborgen boodschap achter schuilgaat.
Maar terwijl de Renaissance voor Paul en Tom en hun vrienden Charlie en Gil weer tot leven komt, worden er bedreigingen aan hun adres geuit. Deze worden steeds grimmiger. Zelfs voor moord deinzen hun tegenstanders niet terug. Als het viertal ontdekt dat het geheim met de Reformatie en verborgen kunstschatten te maken heeft, blijkt het echte onderzoek nog te moeten beginnen…

Details:

Auteur(s)Ian Caldwell & Dustin Thomason
ISBN9789022994344
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Afmetingen314 x 254 x 27 mm.
Gewicht700 gr.

Recent bekeken producten