Het teken van de heksenjagers

Thijs Goverde • Hardcover

€ 11,50

3 - 5 Werkdagen

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Spannend en beklemmend verhaal over hekserij

Malinde is een heksenkind. Zij kan toveren: de toverspreuken komen vanzelf in haar hoofd op. En dat is gevaarlijk, want toverij is verboden. Heksenjagers doorzoeken het land, onder leiding van hun wrede Grootmeester. Op een kwade dag spreekt Malinde, zonder het te willen, een spreuk uit. De gevolgen zijn vreselijk... Malinde moet vluchten voor de heksenjagers. Ze besluit naar Nonkel Nevelbeen te gaan. Die is groot en sterk en zal haar zeker beschermen. Maar hij woont in de hoofdstad en de weg daarheen is lang en gevaarlijk. Op haar tocht naar de stad ontmoet Malinde de jongen Tuur en samen reizen ze verder. Ze worden goede vrienden. Toch durft Malinde niet te zeggen wie zij echt is. Kan ze Tuur vertrouwen?

Zeer spannend en met veel vaart geschreven verhaal over een onderwerp dat kinderen altijd aanspreekt: heksen. Stijlvol vormgegeven door meervoudig bekroond tekenaar/grafisch ontwerper Fiel van der Veen.

Thijs Goverde (1970) is naast schrijver ook cabaretier. Zijn bezoek aan boekhandel of school is dan ook een ware `performance' en direct merkbaar in de verkoop.

Uit de pers
Hoe het Grijze Land geholpen wordt met een ware heldendaad van Opa en alles uiteindelijk goed afloopt, wordt ons op voortreffelijke wijze voorgeschoteld door Goverde.
Over De purperen koningsmantel in `Vrije opvoedkunst'

Er zijn nog geen reviews voor dit boek

Schrijf een review en maak kans op € 50

Schrijf een review

Details:

Auteur(s)Thijs Goverde
IllustratorF. van der Veen
UitgeverijUitgeverij Holland
ISBN9789025108656
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Aantal pagina's92
LeeftijdsindicatieVanaf 10 jaar
Verschijningsdatum
Afmetingen247 x 163 x 14 mm.
Gewicht311 gr.  

Recent bekeken producten