Het talentalfabet

Helma van den Berg, Mariëlle Sonnenberg, Richard Lee, Richard Taffijn • Paperback

€ 20,00

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis verzending

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Alweer een boek over talent? Ja. Maar een heel ander dan u misschien al hebt gelezen of doorgebladerd en terzijde gelegd. Dit boek heeft niet de pretentie een gebruiksaanwijzing te zijn hoe je met talent dient om te gaan. Geen dorre aaneenschakeling van theoretische beschrijvingen van processen, maar een boek dat handvatten biedt. Handvatten om optimaal gebruik te maken van talenten, om talenten te ontdekken en om talenten tot bloei te laten komen.

In 26 korte hoofdstukken, van A tot en met Z, nemen de auteurs evenzo vele handschoenen op. Op een heel diverse manier, maar steeds vanuit hun overtuiging dat talent de ruimte moet krijgen die het verdient. Daarover gaat het in dit boek: heel praktisch en heel simpel. Geen hoogdravende verhandelingen, maar gewoon recht uit het hart. Heilige huisjes worden daarbij niet gespaard.

Zonder gebruik te maken van het talent in eigen huis redt geen enkele organisatie het. Dat weet u natuurlijk wel. Maar het is zo moeilijk om er goed en op een profijtelijke manier mee om te gaan. Dat het allemaal niet zo moeilijk hoeft te zijn, leert dit boek u. Elk hoofdstuk zet u aan om over talent na te denken: hoe herkent u het, wat kunt u ermee, wat levert het op.

Er zijn nog geen reviews voor dit boek

Schrijf een review en maak kans op € 50

Schrijf een review

Details:

Auteur(s)Helma van den Berg, Mariëlle Sonnenberg, Richard Lee, Richard Taffijn
UitgeverijGorcum, Koninklijke Van
ISBN9789023251590
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's124
Verschijningsdatum
Afmetingen240 x 153 x 10 mm.
Gewicht261 gr.  

Recent bekeken producten