Het spel van de macht

Danielle Steel • Paperback eci.nl lezers

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€15,19

Overal elders € 18,99

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen

Het spel van de macht is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Fiona Carson is een succesvolle zakenvrouw. Ze is gescheiden, maar gelukkig met haar werk en haar kinderen. Ook Marshall Weston bekleedt een toppositie, maar zijn privéleven is nogal ingewikkeld. Marshall speelt zelfs met vuur. Kan hij zich meer veroorloven omdat hij een man is? Een prachtige roman over liefde, en over de manier waarop vrouwen en mannen omgaan met macht.

Dit boek in de pers

Haar personages zijn levendig en vertrouwd, haar stijl smetteloos, het verhaal goed opgebouwd. Een aanrader, een fijn boek om mee te nemen op de vakantie.  
Hebban.nl  


Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Welk effect heeft macht op mannen?

Fiona Carson is een succesvolle zakenvrouw. Ze heeft twee kinderen, is gescheiden maar wel gelukkig met haar drukke leven. Ook Marshall Weston is CEO van een groot bedrijf, al gaat hij helemaal anders om met zijn toppositie. Terwijl Fiona vooral hard werkt, van meeting naar meeting holt en er tussendoor ook nog eens voor haar opgroeiende kinderen probeert te zijn, verliest Marshall zich in affaires, buitenechtelijke kinderen en chantage. "Mannen met macht raken de weg kwijt; het wordt iets seksueels voor hen. Voor vrouwen is het meer een soort eed van kuisheid en toewijding", concludeert Fiona halfweg het verhaal. Hoever wil ze zelf gaan om de macht te behouden? Welke opofferingen is ze bereid te brengen? En vooral: tegen welke prijs? Ik moet toegeven dat ik deze nieuwste Danielle Steele een beetje argwanend open sloeg. Want kun je na meer dan honderd romans je naam van bestsellerauteur blíjven waarmaken en nog boeiend uit de hoek komen? Ja dus. Danielle Steele laat zien waarom ze bij 's werelds best verkopende auteurs hoort: ze vertelt een verhaal over macht en succes, verraad en verlies dat je in één ruk wilt uitlezen. De wereld van CEO's die ze schetst, is er een waar je graag naar kijkt zonder er zelf in te willen zitten. En geef toe, is het niet net dát gevoel van binnen gluren in een spannende wereld en tegelijk blij dat zijn dat je in je eigen zetel ligt, waar geweldige romans om draaien?

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Details:

Auteur(s)Danielle Steel
UitgeverijLuitingh Sijthoff
Vertaler(s)Maya Denneman
ISBN9789024565993
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's304
Verschijningsdatum
Afmetingen228 x 149 x 34 mm.
Gewicht600 gr.

Recent bekeken producten