Het Sollicitatiealfabet

Chris Stapper, Ine Taffijn-Hennekam, Pieter Taffijn, Richard van der Lee, Sippy van Akker • Paperback

€ 19,95

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Het Sollicitatiealfabet

"Het is niet de sterkste soort die overleeft, noch de meest intelligente. Het is degene die zich het beste kan aanpassen." - Charles Darwin

Solliciteren! Er zijn boekenkasten vol geschreven over wat je allemaal kan en vooral moet doen als werkgever en werkzoekende om de juiste match te vinden. Wat kan dit boek daaraan toevoegen? Het Sollicitatiealfabet is geen droge opsomming van theorieën, maar biedt inspiratie aan hen die werk zoeken of aanbieden. Het biedt inzichten om bijvoorbeeld als werkgever verder te kijken dan de eerste indruk of als werkzoekende meer dan alleen het jaarsalaris te overwegen.

In 26 korte hoofdstukken van A tot en met Z nemen de auteurs, vanuit diverse professionele rollen en brede ervaring, de lezer mee in het proces van solliciteren. Hierbij wordt niet alleen geschreven over het heden maar wordt ook naar de toekomst gekeken. Een toekomst waarbij in toenemende mate een beroep wordt gedaan op het aanpassingsvermogen van werkgever en werknemer.
D
e succesvolle organisatie van nu en de toekomst kijkt verder dan het functieprofiel en creëert ruimte voor talent(ontwikkeling). Dit begint met de selectie aan de poort, waarbij de verantwoordelijkheid om op een andere manier om te gaan met de uitdagingen van de arbeidsmarkt ligt bij zowel werkgevers als werkzoekenden.

Er zijn nog geen reviews voor dit boek

Schrijf een review en maak kans op € 50

Schrijf een review

Details:

Auteur(s)Chris Stapper, Ine Taffijn-Hennekam, Pieter Taffijn, Richard van der Lee, Sippy van Akker
UitgeverijGorcum, Koninklijke Van
ISBN9789023252580
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's124
Verschijningsdatum
Afmetingen240 x 158 x 60 mm.
Gewicht235 gr.  

Recent bekeken producten