Het Rosie Effect

Graeme Simsion • Paperback eci.nl lezers

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€8,00

Overal elders € 10,00

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen

Het Rosie Effect is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Don Tillman is en Rosie Jarman zijn terug
Als je hebt genoten van de internationale bestseller Het Rosie Project, dan mag je Het Rosie Effect niet missen!
Don Tillman en Rosie Jarman zijn getrouwd en wonen in New York. Juist als Don wil vertellen dat Gene, zijn schuinsmarcherende beste vriend uit Australië komt, heeft Rosie nieuws: ze is zwanger.
Op zijn geheel eigen wijze verwerft de autistische Don in no time alle kennis over vader worden. Maar zijn oude zwakheden komen weer boven en brengen hem in de problemen. Terwijl hij opgaat in het perfectioneren van alle praktische details, verliest hij zijn emoties totaal uit het oog. Hij dreigt Rosie kwijt te raken op het moment dat ze hem het hardste nodig heeft.
De Australiër Graeme Simsion is de auteur van de internationale bestseller Het Rosie Project. Het Rosie Effect is de opvolger van deze wereldwijde hit. Simsion werkte als consultant voor hij fulltime schrijver werd.

Dit boek in de pers

Zelden las ik schaterend een boek dat ook nog fenomenaal goed geschreven is.  
ZIN  


Reviews & recensies

Luchtig en met vaart geschreven.

Ik heb me zo geamuseerd tijdens het lezen van ‘Het Rosie Project’! Jij ook? De roman waarin de autistische hoogleraar Don Tillman op zoek gaat naar een vrouw. Je kunt je hart ophalen, want over dezelfde professor Tillman is een tweede boek verschenen: ‘Het Rosie Effect’. In dit verhaal wonen Don en zijn vrouw Rosie in New York. Zij is zwanger! In het verhaal vertelt Don wat hij daarbij denkt en voelt. En dat is het bijzondere aan deze boeken. We krijgen een kijkje in de gevoelswereld van iemand die autistisch is. Een professor met een wat minder ontwikkelde sociale intelligentie die zich op geheel eigen wijze voorbereidt op het vaderschap. Ingrediënten die garant staan voor tal van komische situaties. Luchtig en met vaart geschreven. Enne….volgens mij valt het met dat beperkte gevoelsleven van Don reuze mee. Je hoeft ‘Het Rosie Project’ niet perse gelezen te hebben, voor je aan ‘Het Rosie Effect’ begint (maar ik zou het zeker aanraden, te leuk om te laten liggen!).

Bekijk alle reviews van Loretta Schrijver 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • romans over autisme
  • grappige boeken

Details:

Auteur(s)Graeme Simsion
UitgeverijLuitingh Sijthoff
Vertaler(s)Linda Broeder
ISBN9789024565719
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's426
Verschijningsdatum
Afmetingen215 x 141 x 36 mm.
Gewicht560 gr.

Recent bekeken producten