Het ronde huis

Almar Otten • Paperback

€ 19,99

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen

Het ronde huis is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Lineke Tesinga houdt een lezing over een middeleeuws boek waarin bizarre Germaanse rituelen worden beschreven. Sommige aanwezigen horen haar verhaal met meer dan normale belangstelling aan. Zoals rechercheur Jozef Laros, die een verband legt met een onopgeloste moordzaak. Er zit ook een oudere vrouw in de zaal die maar doorpraat over een verdwenen meisje.

Na de avond van de lezing volgen er steeds meer aanwijzingen over gruwelijke gebeurtenissen die zich zouden hebben afgespeeld in het Ronde Huis, een mysterieus jachtverblijf in de Veluwse bossen waar de Nederlandse elite begin vorige eeuw samenkwam en waar prins Hendrik kind aan huis was. Rondom het Ronde Huis blijkt veel meer gebeurd te zijn dan jagen alleen.

Almar Otten (1964) publiceerde in 2011 de historische thriller De afstammeling, die zeer lovend werd ontvangen. Algauw volgden Blauw goud (bekroond met de Diamanten Kogel 2012) en Jeugdzonde. Het Ronde Huis is een razend spannende thriller die gebaseerd is op feiten en nooit opgehelderde geruchten.

Dit boek in de pers

Een meeslepende vertelling.  
Algemeen Dagblad  

Het ronde huis is een goed opgebouwde, prima uitgewerkte thriller, zonder overvloed aan actie, maar met een evenwichtige verdeling van spanning en feiten. Een thriller met klasse!  
Hebban.nl  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • historische spanning
  • mysterieuze zaken

Details:

Auteur(s)Almar Otten
UitgeverijSijthoff
ISBN9789021809960
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's351
Verschijningsdatum
SerieLineke Tesinga
Afmetingen230 x 150 x 30 mm.
Gewicht566 gr.

Recent bekeken producten