Het oog van God Sigma Force 9

James Rollins • Paperback

€ 20,00

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis verzending

Bestellen

Het oog van God Sigma Force 9 is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud


Als in Mongolië een onderzoekssatelliet neerstort, wordt de jacht geopend op de waardevolle lading ervan: een ultrageheim wetenschappelijk onderzoek naar donkere energie - de energie die in verband wordt gebracht met de geboorte van ons universum. Ondertussen ontvangt een professor in het Vaticaan een pakketje met een schedel die Aramese inscripties bevat en een boek gebonden in mensenhuid, verzonden door een reeds overleden collega. Een DNA-test onthult dat de schedel en de huid afkomstig zijn van de Mongoolse wereldveroveraar Dzjengis Khan.
Vergezeld van Vaticaanse archeologen gaan commandant Gray Pierce en zijn Sigma-team op zoek naar de waarheid. Het leidt hen via de ineenstorting van het Romeinse Rijk en de beginselen van het christendom naar een eeuwenoud wapen dat het onheil dat de mensheid bedreigt kan afwenden...
In deze meesterlijke thriller vol geschiedkundige mysteries en wetenschappelijk avontuur beschrijft bestsellerauteur James Rollins een apocalyptisch toekomstvisioen uit het verre verleden, van een wereld die gedoemd is te branden onder het Oog van God.

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • boeken over geschiedenis
  • mysterieuze zaken

Details:

Auteur(s)James Rollins
UitgeverijLuitingh
Vertaler(s)Gerda Wolfswinkel
ISBN9789024564187
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's416
Verschijningsdatum
Afmetingen230 x 150 x 32 mm.
Gewicht591 gr.

Recent bekeken producten