Het leven van loser 8 - gedumpt

Jeff Kinney • Hardcover eci.nl lezers

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€11,99

Overal elders € 14,99

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

De laatste bestelling was 4 uur geleden.
Bestellen

Het leven van loser 8 - gedumpt is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Met Gedumpt, het achtste deel in de serie Het leven van een Loser van Jeff Kinney, is het weer lachen geblazen. Bram Botermans vindt zichzelf perfect! Maar jij en ik weten wel beter: Bram zal altijd een sukkel blijven.

Het zit Bram Botermans niet mee. Zijn beste vriend Theo is hem spuugzat en heeft Bram gedumpt. Probeer dan maar eens nieuwe vrienden te maken! Als laatste wanhopige poging probeert Bram Sproet op te leiden tot officiële Theo-vervanger. Maar dat loopt niet helemaal volgens plan.

Dat overkomt Bram Botermans vaker. Hij besluit daarom zijn geluk in handen van het lot te leggen: dobbelstenen, horoscopen en fortunecookies. En dan vindt hij iets dat hem écht kan helpen bij zijn beslissingen. Maar of dat nou zo slim is....

Jeff Kinney ontwikkelt online games. Als kind hield hij geen dagboek bij (daar heeft hij spijt van), maar hij wilde dolgraag cartoonist worden.

Reviews & recensies

Van Gedumpt krijg je buikpijn van het lachen!

Soms vragen ouders wel eens aan mij: hoe krijg ik mijn kind aan het lezen? Vooral kinderen in de leeftijd rond 10 jaar zitten minder vaak met een boek op de bank. Zonde! Het is zo goed voor de ontwikkeling. Dan verwijs ik altijd naar de Loser-boeken. Er zijn maar weinig kinderen die deze immens populaire boeken niet ontzettend leuk vinden. De auteur weet precies in de huid van een puberend lulletje rozenwater te kruipen. Natuurlijk wordt alles lichtjes overdreven, maar dat maakt de Loser-verhalen ontzettend grappig. De opmaak van de boeken is speels, de tekeningen zijn geweldig en door de vlotte schrijfstijl leest het boek als een trein. Ook deel 8 is weer ontzettend gaaf. Een heel jaar moesten we er op wachten, maar daar is ‘ie eindelijk! Ook van dit boek krijg je weer buikpijn van het lachen, ondanks dat Bram toch wel een beetje zielig is in dit boek. Hij is namelijk gedumpt door Theo, zijn beste vriend. Maar zoals we Bram kennen, bedenkt hij daar weer een briljante oplossing voor. Hij leidt gewoon Sproet op als Theo-vervanger. Maar of dat nou zo’n goed idee is… Ik ben niet helemaal de doelgroep, maar toch een gigantische Loser-fan! En voor de meisjes is er de Muts-serie (niet dat meisjes niet de Loservariant kunnen lezen hoor!). Ook superleuk.

Bekijk alle reviews van Kim-Lian van der Meij 


Details:

Auteur(s)Jeff Kinney
UitgeverijDe Fontein Jeugd
Vertaler(s)Hanneke Majoor
ISBN9789026136382
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Aantal pagina's224
LeeftijdsindicatieVanaf 10 jaar
Verschijningsdatum
SerieHet leven van een Loser
Afmetingen223 x 150 x 28 mm.
Gewicht451 gr.

Recent bekeken producten