Het Laatste Rijk

Brandon Sanderson • Paperback eci.nl lezers

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€15,99

Overal elders € 19,99

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen

Het Laatste Rijk is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Al duizend jaar worden de skaa onderdrukt door de Opperheer, de onaantastbare Splinter der Oneindigheid, die met ijzeren vuist en absolute macht regeert. Maar als alle hoop verdwenen is, als de mens niet eens meer weet wat hoop is, ontdekt de skaa-halfbloed Kelsier in de helse gevangenis van de Opperheer dat hij beschikt over de mysterieuze gave van de Ertsmagiërs: het vermogen om krachten aan metalen te onttrekken, dat hij kan inzetten om de Opperheer ten val te brengen. Op dat moment is de kiem gelegd voor een titanenconflict, een machtsstrijd van immense omvang die vele levens zal eisen.
Maar Kelsier is vastbesloten, en hij staat niet alleen in zijn streven de Opperheer van de troon te stoten. Onder de Ertsmagiërs vindt hij gedreven bondgenoten. En dat niet alleen: zijn levenspad kruist dat van een jonge vrouw, Vin, een wees en net zoals hijzelf een skaa-halfbloed. In haar ziet Kelsier iets wat niemand anders nog heeft gezien...

Brandon Sanderson staat al jaren op het lijstje van de beste fantasy-auteurs van het moment. Een eer die werd onderbouwd toen hij werd uitgekozen om Het Rad des Tijds, het meesterwerk van de in 2007 overleden Robert Jordan, te voltooien. Het Laatste Rijk is het eerste deel van Sandersons trilogie over de geheimzinnige Nevelmensen.

Details:

Auteur(s)Brandon Sanderson
IllustratorIsaac Stewart
UitgeverijLuitingh Sijthoff Fantasy
Vertaler(s)Rien van der Kraan
ISBN9789024565306
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's640
Verschijningsdatum
SerieDe geheimzinnige Nevelmensen trilogie
Afmetingen225 x 145 x 41 mm.
Gewicht882 gr.

Recent bekeken producten