Het Koningsbedrog

Steve Berry • Paperback eci.nl lezers

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€15,99

Overal elders € 19,99

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

De laatste bestelling was 19 uur geleden.
Bestellen

Het Koningsbedrog is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Steve Berry staat garant voor historisch verantwoorde én avontuurlijke thrillers. Dat laat hij wederom zien in ‘Het Koningsbedrog’.

Wanneer zijn zoon Gary in Londen wordt ontvoerd, raakt Cotton Malone betrokken bij een omvangrijk politiek steekspel. De kern van de zaak draait om een Libische terrorist die door de Schotse autoriteiten vrijgelaten zal worden. Amerika wil dat voorkomen, maar niets kan de Britten ervan overtuigen in te grijpen.Behalve misschien ‘Koningsbedrog’, een CIA-operatie die zich richt op de legitimiteit van het Britse koningshuis en koningin Elisabeth. Malone staat voor een dodelijk dilemma: om Gary te kunnen redden moet hij een gevaarlijk spel spelen. Want alleen door het blootleggen van een ongelooflijk geheim kan hij de vernietigende consequenties van Operatie Koningsbedrog voorkomen.

Steve Berry schrijft bestsellers die alom worden geprezen vanwege hun rijkdom aan historische details en de grondige research. Zijn thrillers verschijnen in veertig talen.

Dit boek in de pers

Ondanks de veelheid van onderwerpen blijft het verhaal luchtig en makkelijk te lezen. Het is wel zaak om goed bij de les te blijven want niet alle personages lopen met dezelfde doelstellingen rond. Maar dat is de auteur eigen en maakt dat dit verhaal, zo ook de Cotton Malone-serie, niet als historische thriller wordt gezien maar meer als avonturenverhaal.  
Hebban.nl  

Zoals steeds tekent Berry voor een wervelend, ingewikkeld plot, dat deze keer teruggrijpt naar het Engeland van de Tudors en de al eeuwen betwiste Britse hegemonie in Ierland. Na wat mindere Malone-afleveringen staat Berry weer helemaal op scherp met deze stevige actiethriller.  
Gazet Van Antwerpen  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • thrillers over de CIA
  • spionnenzaken

Details:

Auteur(s)Steve Berry
UitgeverijDe Fontein Romans & Spanning
Vertaler(s)Gert-Jan Kramer
ISBN9789026135941
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's432
Verschijningsdatum
Afmetingen231 x 151 x 36 mm.
Gewicht639 gr.

Recent bekeken producten