Het jachtseizoen

Mason Cross • Paperback eci.nl lezers

Vanaf € 15,10

Alleen tweedehands beschikbaar

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Voor de liefhebbers van Lee Child: eerste deel van een ijzersterke, verslavende nieuwe serie

'Ik heb drie regels voor het aannemen van een klus. Nummer één: Je betaalt me de helft vooruit en de andere helft wanneer ik je mannetje te pakken krijg. Nummer twee: ik werk alleen. Ik zal niet van negen tot vijf op kantoor komen. Ik zal geen biertje gaan drinken met het team als we die vent weer achter de tralies hebben. Als je me inhuurt, huur je een extra hulpmiddel, dat is alles.'

'En nummer drie?'

'Nummer drie is dat als je me betaalt om je mannetje te pakken, je me betaalt om dat op mijn manier te doen. Mijn manier bestaat uit wat maar het beste werkt. Soms is het volledig legaal, maar soms ook niet.'
4 sterren VN Thrillergids

Dit boek in de pers

Mason Cross debuteert met een ijzersterke thriller en introduceert het coolste personage sinds jaren: Carter Blake, specialiteit: mensen vinden die niet gevonden willen worden. Deze slimme thriller blijft tot het einde toe verrassen.  
De Telegraaf  

Tot de verbeelding sprekende personages, spannend plot, strakke stijl en flink tempo. Wat wil een mens nog meer? Jack Reacher heeft er een broer(tje) bij.  
Vrij Nederland  

Niet alleen qua hoofdpersoon, ook qua schrijfstijl heeft Mason Cross veel weg van (...) Lee Child.  
Hebban.nl  

Tot de verbeelding sprekende personages, spannende plot, strakke stijl en flink tempo. Wat wil een mens nog meer? Jack Reacher heeft er een broertje bij.  
VN THRILLER & DETECTIVE GIDS  

Mason Cross legt een scherpe felheid in deze debuutthriller die leidt tot de komst van een van de interessantste helden uit de afgelopen jaren... Snel en krachtig verteld door een schrijver die een natuurlijke aanleg voor thrillers lijkt te hebben: het is niet te missen.  
DAILY MAIL  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • thrillers over de FBI
  • thrillers over corruptie

Details:

Auteur(s)Mason Cross
UitgeverijLuiting Sijthoff
ISBN9789024570188
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Afmetingen314 x 254 x 27 mm.
Gewicht450 gr.  

Recent bekeken producten