Het huis op de heuvel

Eve Chase • Hardcover

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€15,99

Overal elders € 19,99

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen

Het huis op de heuvel is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Het prachtige landhuis Pencraw Hall is altijd het zomerhuis van de familie Alton geweest. Hun vaste grapje is dat een uur op het landgoed twee keer zo lang duurt als in Londen, maar dat je niet meer dan de helft gedaan krijgt. Het leven is er loom en ontspannen en eigenlijk gebeurt er nooit iets. Totdat, op een mooie zomerdag, het allerergste gebeurt.

Tientallen jaren later zijn Lorna Smith en haar verloofde in Cornwall op zoek naar de perfecte trouwlocatie. Lorna heeft een zwak voor het vervallen landgoed dat ze zich herinnert uit haar jeugd – in haar ogen zijn de stoffige kandelaars en de -wilde bloemen die tussen de vloerplanken door groeien het toppunt van romantiek. Maar als ze, gekerfd in een boomstam, een verontrustende boodschap vindt, beseft ze dat het verleden – dat van haarzelf én dat van het huis – duisterder is dan ze zich wil herinneren.

Steeds dieper wordt Lorna de geschiedenis van het huis in getrokken. Wat is er gebeurd, al die zomers geleden?

Reviews & recensies

Ik kon het boek niet wegleggen, ik móést lezen tot alle puzzelstukjes in elkaar vielen.

Ik ben gek op verhalen waarin een mysterie zich ontrafelt. 'Het huis op de heuvel' kon me daarom vanaf de eerste bladzijde boeien: een oud kasteel verbergt zijn verleden dat beetje bij beetje aan het licht komt. Het verhaal .wisselt af tussen heden en verleden, tussen twee personages die vertellen wat er gebeurd is in dat akelige landhuis. Ik kon het boek niet wegleggen, ik móést verder lezen tot alle puzzelstukjes in elkaar vielen. Dat het verhaal zich afspeelt in een mooi stukje Engeland, maakt het boek alleen maar leuker om te lezen. In deze prachtige natuur zou ik ook wel een huisje op een heuvel willen hebben als tweede verblijf, maar liefst eentje dat niet behekst is.

Bekijk alle reviews van Marleen Merckx 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • romans over landgoederen
  • romans over het echte leven

Details:

Auteur(s)Eve Chase
UitgeverijBoekerij
Vertaler(s)Lydia Meeder
ISBN9789022575635
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Aantal pagina's368
Verschijningsdatum
Afmetingen236 x 156 x 40 mm.
Gewicht735 gr.

Recent bekeken producten