Het Grote Top 2000 a Gogo kijk-, lees-, en luisterboek (Boek + 2cd's + 2dvd's)

Arjan Vlakveld, Dirk Jan Roeleven, Leo Blokhuis, Mathijs van Nieuwkerk • Paperback

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€31,96

Overal elders € 39,95

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis verzending

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Na het succes van The Sound of the Westcoast en The Sound of the South presenteert De Bezige Bij in samenwerking met Universal Music een nieuw Soundbook van Leo Blokhuis: Het Grote Top 2000 a Gogo kijk-, lees- en luisterboek.

De Top 2000 a Gogo, gepresenteerd door Matthijs van Nieuwkerk en sidekick Leo Blokhuis, is het programma dat al ruim vijftien jaar – voor een publiek van miljoenen kijkers – de verhalen vertelt achter de grote hits. Met persoonlijke ervaringen, korte muziekdocumentaires, een quiz en een popcollege van Leo Blokhuis.

In het boek vertellen Leo Blokhuis en collega-programmamakers Arjan Vlakveld en Dirk-Jan Roeleven de verhalen achter de hits – én vertellen zij over de ontmoetingen met de artiesten: hoe kijken ze later terug op hun eigen succes? Hoe is het hen sindsdien vergaan? Wat doen ze nu? Door wie zijn ze geïnspireerd?

De inleiding van het boek is van de hand van Matthijs van Nieuwkerk.

Naast het boek vindt de lezer twee cd's met liedjes en twee dvd's met de mooiste korte documentaires die speciaal voor het programma werden gemaakt.

Dit boek in de pers

Prachtig Naslagwerkje  
TWENTSCHE COURANT  

Een absolute must […] Blokhuis en co lepelen moeiteloos anekdotes op over de makers van wereldhits. En dat doen ze op een interessante en bij vlagen humoristische manier.  
DE LIMBURGER  


Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Dit "soundbook" is een absolute must-have voor muziekliefhebbers

Al ruim 15 jaar is De Top 2000 a Gogo voor miljoenen kijkers hét tv-programma over de verhalen achter de grote hits. Nu is er 'Het grote top 2000 a gogo kijk-, lees- en luisterboek' met 2 cd's en 2 dvd's, met een voorwoord van Matthijs van Nieuwkerk. Dit "soundbook" is een absolute must-have voor muziekliefhebbers van alle leeftijden. Leo Blokhuis, Arjan Vlakveld en Dirk Jan Roeleven schrijven boeiend over hun ontmoetingen met de artiesten en laten je weten hoe de sterren zelf terugkijken op hun eigen successen en hoe het hen sindsdien is vergaan. Het boek is prachtig vormgegeven met veel mooie foto's. De 2 cd's bevatten maar liefst 42 originele tracks en de 2 dvd's staan vol met korte unieke muziekdocumentaires. Daarnaast vind je een muziekquiz én een echt popcollege van Leo Blokhuis. Een geweldig cadeautje, ook voor jezelf!

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Details:

Auteur(s)Arjan Vlakveld, Dirk Jan Roeleven, Leo Blokhuis, Mathijs van Nieuwkerk
UitgeverijBezige Bij, De
ISBN9789023495468
TaalNederlands
Aantal delen4
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's160
Verschijningsdatum
Afmetingen221 x 154 x 22 mm.
Gewicht725 gr.

Recent bekeken producten