Het Energieke Vrouwen Voedingskompas

Marjolein Dubbers • Paperback

€ 20,00

Nog niet verschenen, verwacht vanaf 13-12-2016

Gratis verzending

Reserveer Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

'Het energieke vrouwen voedingskompas' van Marjolein Dubbers is essentieel voor vrouwen die zich rond hun veertigste levensjaar minder vitaal voelen of zelfs chronische klachten krijgen. Dit hoort niet vanzelfsprekend bij het ouder worden! Voeding en de invloed hiervan op vrouwelijke hormonen spelen een cruciale rol.

'Het energieke vrouwen voedingskompas' geeft je concrete handvatten op het gebied van hormonen en voeding. Krijg inzicht in de werking van jouw hormonen en pak weer de regie over jouw energie, gezondheid - fysiek en mentaal - en word fit for the future. Word vitaal en gezond!

'Het energieke vrouwen voedingskompas' is dé handleiding voor klachten tijdens de overgang (menopauze). Ook helpt het je met afvallen op een gezonde en verantwoorde manier. Verander je voeding, verander je hormonen, verander je leven. Voeding en gezondheid voor 40+ vrouwen.

De website van Marjolein Dubbers, energiekevrouwenacademie.nl, wordt maandelijks door meer dan 200.000 unieke bezoekers bezocht. Ook haar nieuwsbrief en e-books worden veelvuldig gelezen door meer dan 60.000 energieke vrouwen.

Er zijn nog geen reviews voor dit boek

Schrijf een review en maak kans op € 50

Schrijf een review

Details:

Auteur(s)Marjolein Dubbers
UitgeverijKosmos Uitgevers
ISBN9789021563732
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's256
Verschijningsdatum
Afmetingen314 x 254 x 27 mm.
Gewicht450 gr.  

Recent bekeken producten