Het Energieke Vrouwen Voedingskompas

Marjolein Dubbers • Paperback

€ 20,00

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis verzending

De laatste bestelling was 22 uur geleden.
Bestellen
*eci.nl prijs € 16,00

Vanaf 12 april 2017

Reserveer

Het Energieke Vrouwen Voedingskompas is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Een schat aan kennis en waardevolle tips, Het Energieke Vrouwen Voedingskompas is de ultieme gids voor elke vrouw om inzicht te krijgen in hoe hormonen werken en hoe je zo lang mogelijk vitaal en gezond blijft.
JE HORMONEN ZIJN DE BAAS
Hoewel onzichtbaar hebben hormonen invloed op alles in ons lichaam. Ze bepalen voor het overgrote deel je gezondheid, je vitaliteit en ook je humeur. Hormonen zijn de baas van je vethuishouding. Je hormonen bepalen of je cellulitis hebt of niet, hoe je haren, huid en nagels eruitzien en of je snel in de stress schiet of onder alle omstandigheden relaxed kunt blijven. Het zijn je hormonen die bepalen of jij 's morgens met veel energie opstaat of dat je er een moord voor zou doen om nog een uurtje te kunnen blijven liggen. Ook eetbuien zijn geen gebrek aan wilskracht: het zijn je hormonen die je op pad sturen naar de koelkast!
Voeding heeft een grote invloed op de vrouwelijke hormoonhuishouding. Door je voeding aan te passen verander je je hormonen. Dit boek geeft daarvoor concrete handvatten. Als je begrijpt hoe hormonen werken krijg je de regie over je energie en gezondheid terug, zowel fysiek als mentaal.
AL MEER DAN 230.000 VROUWEN HEBBEN DE WEG GEVONDEN NAAR DE ENERGIEKE VROUWEN ACADEMIE
De website van Marjolein Dubbers, energiekevrouwenacademie.nl, wordt maandelijks door meer dan 230.000 bezoekers bezocht. Ook haar wekelijkse nieuwsbrief en e-books worden veelvuldig gelezen door meer dan 62.000 energieke vrouwen.
Gratis verzending

Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek bestsellers

Een boek met goede voedingsadviezen waarmee vrouwen energiek oud worden en vitaal blijven. Mooi vormgegeven. Aanrader!

Dit boek is meer dan een boek over voeding. Want het gaat over het totale vrouwenplaatje van gezond zijn en gezond worden. In heldere en begrijpelijke taal wordt uitgelegd welke hormonen vrouwen hebben, en welk effect ze op ons lijf hebben. Niet alleen op ons fysieke welbevinden, maar ook emotioneel. Alles hangt tenslotte met alles samen! In dit boek leer je dat voeding daar een grote rol in speelt. Natuurlijk is het moeilijk om veranderingen in je leven aan te brengen en patronen te doorbreken. Maar dit boek kan daarbij hulp bieden en een goed startpunt zijn.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Details:

Auteur(s)Marjolein Dubbers
UitgeverijKosmos Uitgevers
ISBN9789021563732
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's288
Verschijningsdatum
Afmetingen235 x 171 x 27 mm.
Gewicht905 gr.  

Recent bekeken producten