Het eiland van opa

Benji Davies • Hardcover

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€11,19

Overal elders € 13,99

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Na zijn succesvolle prentenboek De kleine walvis verschijnt van Benji Davies nu Het eiland van opa, over het verliezen van een dierbare.

Het eiland van opa is prachtig en troostrijk boek en toont aan dat de mensen van wie we houden altijd bij ons in de buurt blijven - ook al zijn ze ver, ver weg.

Het eiland van opa is bekroond met de prestigieuze World Illustration Award 2015. Eerder ontving Davies voor zijn prentenboek De kleine walvis Oscar's First Book Prize. Zijn werk wordt over de hele wereld uitgegeven

Reviews & recensies

Kim-Lian van der Meij

onze specialist kind en jeugd

Een prachtig prentenboek, met kleurrijke en warme illustraties.

Zo'n opa als Sem heeft zouden we allemaal wel willen hebben! Het is een echte avonturier. Opa’s huis staat helemaal achterin de tuin van Sem. De sleutel ligt onder de plantenpot, dus Sem kan er altijd in. Vandaag is opa helemaal op zolder, hij wil Sem wat laten zien. Op zolder liggen allemaal dozen en bijzondere spullen die opa heeft meegenomen van over de hele wereld. In een verre hoek van de zolder trekt opa een laken van de muur. Een grote stalen deur komt tevoorschijn. Als Sem de zware deur openmaakt, staan ze opeens op het dek van een enorm schip. ‘Toe-oe-oe-oet!’ zegt de hoorn, als opa aan de hendel trekt. En het schip begint te varen. Samen met opa ontdekt Sem een eiland. Het is er heel mooi en warm en vol met bijzondere dieren. Het is er zó fijn dat opa niet meer terug wil naar huis. O jee, hoe loopt dat af? Een prachtig prentenboek met een leuk verhaal. De illustraties zijn geweldig! Kleurrijk, warm en vol sfeer. Dit is écht een heel leuk boek.

Bekijk alle reviews van Kim-Lian van der Meij 


Details:

Auteur(s)Benji Davies
UitgeverijLuitingh Sijthoff
Vertaler(s)Edward van de Vendel
ISBN9789024571567
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Aantal pagina's40
Verschijningsdatum
Afmetingen284 x 253 x 11 mm.
Gewicht478 gr.

Recent bekeken producten