Het droomjuweel

A.M. Korteweg, Hans Korteweg • Hardcover

€ 22,95

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis verzending

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Wanneer je ontwaakt uit een droom, ben je als een ontdekkingsreiziger die terugkeert van een reis in een vreemd land. Wat je daar in de slaap is tegemoetgekomen, heb je ervaren als jouw werkelijkheid, als iets waarbij jij direct betrokken was, maar hoe breng je het ervarene over aan de mensen van overdag, hoe vertel je het hun en hoe vertel je het jezelf? Hoe leg je het uit en wat is de zin en de betekenis ervan voor je huidige werkelijkheid?

Het Droomjuweel is een van de meest originele, doeltreffende en leesbare boeken over dromen. Vader en dochter Korteweg hebben samen meer dan 50 jaar ervaring met droomuitleg. Zij zijn er in dit boek in geslaagd de ongrijpbare werkelijkheid van dromen toegankelijk te maken zonder deze werkelijkheid te simplificeren. Zowel down-to-earth als met diep respect voor de wijsheid van deze 'vrienden in de nacht' beschrijven zij hoe je met je eigen en andermans dromen in het dagelijks bestaan aan de slag kunt.

Talloze voorbeelden van dromen illustreren hun zienswijze en vergemakkelijken de directe toepasbaarheid. De kern van deze benadering bestaat uit 'de zeven facetten van het droomjuweel', zeven invalshoeken waardoor je toegang krijgt tot de rijke boodschap van dromen.

Details:

Auteur(s)A.M. Korteweg, Hans Korteweg
UitgeverijJuwelenschip
ISBN9789021535197
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Aantal pagina's208
Verschijningsdatum
Afmetingen241 x 163 x 24 mm.
Gewicht526 gr.  

Recent bekeken producten