Het Derde Koninkrijk

Terry Goodkind • Hardcover

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€18,00

Overal elders € 22,50

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen

Het Derde Koninkrijk is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Met zijn magistrale epos De Wetten van de Magie wist Terry Goodkind wereldwijd miljoenen lezers aan zich te binden. In de boeken van Richard & Kahlan vervolgt Goodkind de belevenissen van de hoofdrolspelers uit De Wetten: de avonturier Richard Rahl, de Zoeker, en zijn geliefde Kahlan Amnell. Het Derde Koninkrijk is het vervolg op De Omen Machine.
Richard heeft de bloeddorstige Jit gedood en Kahlan uit haar klauwen gered, maar beiden zijn getroffen door de doodsaanraking van de Haagvrouw.
Bovendien staan hun in het Duistere Land nieuwe gevaren te wachten. Beroofd van zijn kracht als oorlogstovenaar moet Richard het opnemen tegen een samenzwering achter de noordmuur, terwijl zijn vrienden en helpers gevangen zijn genomen door een geduchte vijand. Als hij niet op tijd komt, zal Kahlan sterven...

Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Het langverwachte vervolg op een van de beroemdste fantasyseries

Terry Goodkind staat al jaren aan de top van het fantasygenre – een verdiende toppositie. Ook Het derde koninkrijk, het langverwachte vervolg op De wetten van de magie, is weer een genot om te lezen. Richard en Kahlan liggen op sterven. Ze lijden onder de vloek van Jit, de doodsaanraking. Gestrand in het Duistere Land, moeten Richard en Kahlan vechten voor hun leven. Dit is geen makkelijke taak, want Richard is zijn magie kwijt. Het derde koninkrijk sleept je mee in het spannende avontuur van Richard en Kahlan. Hun sterke liefde spat van de pagina’s af. Personages om je moeiteloos in te verplaatsen en van te houden. Het derde koninkrijk is een echte page-turner!

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • fantasy over avontuur
  • fantasy

Details:

Auteur(s)Terry Goodkind
UitgeverijLuitingh Sijthoff Fantasy
Vertaler(s)Emmy van Beest, Marion Drolsbach
ISBN9789024566143
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Aantal pagina's480
Verschijningsdatum
SerieRichard & Kahlan
Afmetingen218 x 147 x 37 mm.
Gewicht531 gr.  

Recent bekeken producten