Het borstkankerkookboek

Emily Jonzen, Mohammed Keshtgar • Hardcover

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€19,99

Overal elders € 24,99

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

In België ontwikkelt één vrouw op negen tijdens haar leven borstkanker, jaarlijks worden er meer dan 10.000 nieuwe gevallen gediagnosticeerd. Borstkanker is wereldwijd veruit de meest voorkomende kanker bij vrouwen. Uit onderzoek blijkt dat een gezond voedingspatroon het risico op de ziekte kan verminderen en de overlevingskansen van de patiënte kan verhogen. In 'Het borstkankerkookboek' verwerkt de Londense borstkankerspecialist Mo Keshtgar de laatste wetenschappelijke studies over borstkanker en voeding. Hij geeft advies over welke voeding je het best mijdt, met mate eet of net méér, en biedt je simpele suggesties om deze veranderingen toe te passen in je dagelijks leven. De verleidelijke verzameling van meer dan 100 recepten omvat ontbijt, soepen, salades, vis en schaaldieren, gevogelte en vlees, vegetarische gerechten, lekkernijen en drankjes. Bovendien is elk gerecht afgestemd op de mogelijke bijwerkingen tijdens of na de behandeling. Professor Mo Keshtgar is oncologisch chirurg aan het Royal Free Hospital en University College in Londen. Hij specialiseerde zich in borstkanker en verwierf autoriteit met zijn baanbrekende behandelingen en zijn studies naar de oorzaken van de ziekte. Hij schreef dit boek met een team van deskundigen.

Er zijn nog geen reviews voor dit boek

Schrijf een review en maak kans op € 50

Schrijf een review

Details:

Auteur(s)Emily Jonzen, Mohammed Keshtgar
UitgeverijManteau
ISBN9789022332689
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Aantal pagina's176
Verschijningsdatum
Afmetingen249 x 197 x 22 mm.
Gewicht860 gr.  

Recent bekeken producten