Het Boek Ont

Anton Valens • Paperback

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€10,00

Overal elders € 12,50

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen

Het Boek Ont is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Met de overgang van de gulden naar de euro breekt voor Isebrand Schut de financiële ijstijd aan. Na oneervol ontslag als callcentermedewerker probeert hij zijn leven op de rit te krijgen door een zelfhulpgroep op te richten. De ambities van de leden van Man&Post strekken echter verder dan het saneren van hun administratie: de Limburger Jean-Luc wil van de wietplantage in zijn woonkamer af, de psychiatrisch verpleegkundige Sylvio probeert als vj naam te maken in het Groninger uitgaanscircuit en de voorman Ebel Formsma staat op de bres voor de ondergrondse toiletten op de Grote Markt. Wanneer de flamboyante en bemiddelde organisatieadviseur Meckering uit Nieuw-Buinen zich bij de groep meldt, wordt Isebrand uit zijn inertie getild. Meckering, met zijn fenomenaal onnavolgbare redeneerkunst, neemt hem mee op een lange reis naar de oorsprong van het voorvoegsel 'ont'. Het Boek Ont is een bij vlagen hilarische, bloedmooi geschreven roman waar het talent van Anton Valens van elke pagina af spat. Man&Post is een onvergetelijke vriendenclub.

Dit boek in de pers

De onweerstaanbaarheid van Het boek ONT zit allereerst in de ijzeren regelmaat waarmee Valens je eens in de zoveel pagina's laat grinniken - daar kan geen cliffhanger tegenop.  
NRC  

Wat Het Boek ONT tot een onvergetelijk avontuur maakt, is de precaire balans die Valens weet te houden tussen zuivere ernst en vrolijke nonsens.  
De Volkskrant  

Valens is een opvallend getalenteerde schrijver die met zijn bizarre uitgangspunt van alles weet aan te kaarten.  
Leeuwarder Courant  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • romans over mannenvriendschap
  • vrolijke boeken

Details:

Auteur(s)Anton Valens
UitgeverijAtlas Contact
ISBN9789025448844
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's352
Verschijningsdatum
Afmetingen211 x 140 x 24 mm.
Gewicht380 gr.  

Recent bekeken producten