Het blauwe labyrint

Preston & Child • Paperback eci.nl lezers

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€15,99

Overal elders € 19,99

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen

Het blauwe labyrint is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

FBI-agent Aloysius Pendergast treft zijn bloedeigen zoon dood aan voor zijn deur. Alles wijst op een perfecte moord. De enige aanwijzing is een stukje turkoois in de maag van het slachtoffer. Het steentje leidt Pendergast naar een verlaten mijn en een uitgestorven resort aan de Californische kust. Het voert hem tevens op een ontdekkingsreis diep door de sinistere geschiedenis van zijn eigen familie. Pendergast wordt slachtoffer van een onbekende kwade genius, die zint op wraak vanwege een gebeurtenis uit het verleden. Hij wordt het doelwit van een gruwelijk slim complot dat uiteindelijk maar op één manier kan eindigen: met zijn dood.
Over Wit vuur: 'Spannend... met als extra bonus: Het avontuur van Aspern Hall - het verloren gewaande verhaal van Sir Arthur Conan Doyle.' **** VN Detective en Thrillergids 'De thrillers van Preston & Child steken met kop en schouders uit boven die van hun concurrenten.' Publishers Weekly

Douglas Preston & Lincoln Child zijn de #1-bestsellerauteurs van de Pendergast-thrillers en de thrillers over Gideon Crew. De vloek van het oerwoud en De gruwelkamer worden gerekend tot de honderd beste thrillers aller tijden.

Dit boek in de pers

Preston & Child hebben een vlotte pen en dezelfde aangename manier van schrijven. Diegene die een boek zoekt met een hoog fear factor-gehalte… go for it…  
Hebban.nl  

De thrillers van Preston & Child steken met kop en schouders uit boven die van hun concurrenten.  
Publishers Weekly  

Snel, geraffineerd en boordevol verrassingen….Er gaat niets boven de Pendergast-thrillers.  
The Washington Post  


Reviews & recensies

Een complot-thriller die je op het puntje van je stoel doet zitten

Weer een meesterwerk van Preston & Child! ‘Het blauwe labyrint’ is een stevige complot-thriller die je niet koud laat. Ex-FBI’er Pendergast vindt op een avond zijn zoon dood voor de deur van zijn huis. In plaats van mee te werken aan het politieonderzoek dat meteen wordt gestart, gaat Pendergast zelf op onderzoek uit. Hij maakt zichzelf daarmee gevaarlijk verdacht, aangezien hij totaal geen vinger lijkt uit te willen steken om het onderzoek te versnellen. Maar het tegendeel is waar. De krachten die in hem opkomen nu zijn eigen zoon dood is, maken dat hij verzeild raakt in een even angstaanjagende als hartverscheurende ontdekkingsreis. En niet alleen dat: het lijkt erop dat een verstikkend complot hem juist daar krijgt waar hij moet zijn. Terwijl hij de dood van zijn zoon moet verwerken is iemand bezig hem kapot te maken. Je wordt helemaal meegezogen in deze vlot geschreven thriller van misschien wel de beste misdaadauteurs ter wereld.

Bekijk alle reviews van Marike 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • thrillers over de FBI
  • netelige familiekwesties

Details:

Auteur(s)Preston & Child
UitgeverijLuitingh-Sijthoff
Vertaler(s)Marjolein van Velzen
ISBN9789024566914
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's368
Verschijningsdatum
SeriePendergast thriller
Afmetingen231 x 151 x 36 mm.
Gewicht634 gr.  

Recent bekeken producten