Het Bernini Mysterie – Filmeditie (Angels & Demons)

Dan Brown • Paperback eci.nl lezers

Vanaf € 13,20

Alleen tweedehands beschikbaar

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Robert Langdon vindt bewijzen dat 's werelds machtigste geheime broederschap, de Illuminati, de machtigste ondergrondse terreurbeweging uit de geschiedenis, nog steeds springlevend is. Al snel komt hij erachter dat deze broederschap, een terreurorganisatie in zijn puurste vorm, het plan heeft opgevat zijn grootste vijand, de katholieke kerk, een beslissende slag toe te brengen.

Het Vaticaan kiest een nieuwe paus, Rome wemelt van de pers en onder het conclaaf tikt een tijdbom ongenadig door. Robert Langdon zal al zijn kennis van de Illuminati nodig hebben om de bom onschadelijk te kunnen maken. Zijn race tegen de klok volgt een spoor dat honderden jaren oud is en voert hem langs verzegelde crypten, gevaarlijke catacomben en verlaten kathedralen, met als einddoel de allergeheimste plek op aarde - een verloren gewaande locatie - die de enige hoop op redding van het Vaticaan bevat.

Het Bernini-mysterie is één van de succesvolste thrillers uit de geschiedenis. Het Bernini-mysterie is de tweede bestseller van Dan Brown die onder de titel Angels & Demons verfilmd is. Eerder werd zijn thriller De Da Vinci code succesvol verfilmd.

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • thrillers over kunstgeschiedenis
  • snode kunstzaken

Details:

Auteur(s)Dan Brown
ISBN9789024530366
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Afmetingen314 x 254 x 27 mm.
Gewicht450 gr.

Recent bekeken producten