Het aanzien van 2016

Han van Bree • Hardcover

€ 19,99

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis verzending

De laatste bestelling was 18 uur geleden.
Bestellen
*eci.nl prijs € 15,99

Vanaf 15 mei 2017

Reserveer
Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Het énige volledige jaaroverzicht

In Het aanzien van 2016 geeft Han van Bree het overzicht van twaalf maanden wereldnieuws op zijn veel geprezen en bekende manier: direct, verhelderend en met de nodige humor. Het resultaat is een kleurrijk en onvergetelijk tijdsbeeld van 2016.

Het was een jaar vol hartverscheurend en aangrijpend nieuws, zoals de aanslagen in Nice, Brussel en Berlijn, de strijd tegen IS, de voortzetting van de oorlog in Syrië en de aanhoudende vluchtelingenproblematiek.

En ook: Donald Trump gekozen tot president VS - Britten stemmen voor Brexit - Max Verstappen wint Grand Prix - coup in Turkije mislukt - Aleppo kapotgeschoten - orkaan treft Haïti - regering Colombia sluit vrede met FARC - zwaartekrachtgolven waargenomen -‘Dolle in Zwolle’ op Koningsdag - Prince, David Bowie, Leonard Cohen, George Michael, Cruijff en Castro overlijden - Olympische Spelen en Paralympics in Rio - eindelijk Oscar voor Leonardo DiCaprio - Froome wint Tour de France - discussie over kunstgraskorrels - Jos van Rey en Geert Wilders veroordeeld - Oekraïnereferendum verdeelt Nederland - Pokémon Go wereldwijde rage - Nobelprijzen voor Dylan en Feringa.

‘Het aanzien van is de baas van de geschiedenis.’ -  NRC Handelsblad
Gratis verzending

Details:

Auteur(s)Han van Bree
UitgeverijSpectrum
ISBN9789000352029
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Aantal pagina's192
Verschijningsdatum
Afmetingen265 x 210 x 16 mm.
Gewicht743 gr.  

Recent bekeken producten