Het aanzien van 2014

Han van Bree • Hardcover

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€15,99

Overal elders € 19,99

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Twaalf maanden wereldnieuws in beeld

Het aanzien van 2014 geeft een volledig overzicht van de opvallendste nieuwsfeiten, de grootste sportprestaties, de mooiste films en boeken en de populairste rages in binnen- en buitenland in het jaar 2014.

Uitgebreid aandacht voor: de ramp met MH17, ebolavirus duikt weer op, Oranje derde op WK, eerste Koningsdag, Zwarte Piet wordt kleurrijker, Ice Bucket Challenge voor ALS, Malala krijgt Nobelprijs voor de Vrede, Apple introduceert Watch, burgeroorlogen in Oekraïne, Syrië en Libië, N-VA wint Belgische verkiezingen, Nederlandse schaatsploeg succesvol in Sotsji, oorlog in Gaza, The Common Linnets tweede op Songfestival, fans belagen vlogger Enzo Knol, protesten in VS na dood zwarte arrestanten, Ajax en Anderlecht winnen landstitels, onthoofdingsvideo's IS, Els Borst vermoord en loombandjes populair onder scholieren en uiteraard opmerkelijk regionaal nieuws.

Han van Bree is als auteur al ruim dertig jaar betrokken bij Het aanzien van. Daarnaast is hij auteur van van meerdere boeken, waaronder de bestseller Beatrix – koningin der Nederlanden.

Dit boek in de pers

Vergeet de grijstinten, de voetbalboeken en andere nieuwlichterijen. De orde in de boekhandel is weer hersteld: de eerste plaats van de Bestseller60 is in bezit van het boek dat aan de top hoort te staan in januari. Alleen de inleiding is al de moeite waard [...] het is weer mooie zinnen sprokkelen in dit boek.  
ARJEN FONTUIN NRC HANDELSBLAD  


Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Mooie zinnen bij prachtige foto's. Dat is ieder jaar weer Het aanzien van…

Het aanzien van staat elk jaar weer garant voor een prachtig overzichtswerk. Zo ook deze uitgave, waarin uitgebreid aandacht is voor het wereldnieuws van het afgelopen jaar. Een degelijk boek, mooie stevige kaft en prachtige foto's. De rampen van het afgelopen jaar voeren de boventoon, denk aan MH17 en het ebolavirus. Maar gelukkig is er ook ruimte voor leuker nieuws zoals de tweede plek voor de Common Linnets en rages zoals de loombandjes. De tekst in het boek is prachtig. Mooie journalistieke zinnen die vaak indrukwekkende de foto's begeleiden. Het aanzien van 2014 is een prachtig boek om nog jáááren in terug te lezen.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Details:

Auteur(s)Han van Bree
UitgeverijSpectrum
ISBN9789000341115
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Aantal pagina's192
Verschijningsdatum
Afmetingen264 x 210 x 16 mm.
Gewicht751 gr.  

Recent bekeken producten