Heel Holland bakt; Feest!

Collister, Linda, Heijden, van der Janny • Hardcover

Vanaf € 13,08

Alleen tweedehands beschikbaar

De laatste bestelling was 4 uur geleden.
Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Heel Holland Bakt Feest is een bakboek vol inspirerende recepten voor ieder moment waarop iets te vieren valt: van taart tot brood, zowel zoet als hartig, eenvoudige en uitdagende recepten.

Met Heel Holland Bakt Feest bak je de mooiste taart voor Moederdag, de knapperigste kerstkoekjes voor in de boom, en ook tijdens Pasen, verjaardagen en bruiloften smul je met dit bakboek van de lekkerste, zelfgebakken taarten. Met voorwoord van Janny van der Heijden. Word zelf ook de beste thuisbakker met dit bakboek van Heel Holland Bakt.

Dit boek in de pers

Een feestelijke aanvulling op het vorige boek van Heel Holland Bakt.   
SMULWEB.NL  


Reviews & recensies

Een feestelijk bakboek

Het kan ook niet anders dat een van de leukste bakprogramma's van het land met een boek komt. En ze pakken uit! Naast dat winnaar Menno zijn eigen kookboek mag maken, komen ze nu met dit feestboek. Persoonlijk vind ik feest een beetje een gek onderwerp, want bakken is altijd feest en gebak kun je in elke vorm op elk feest serveren. Maar oke, het boek is in ieder geval erg feestelijk. En lekker gevarieerd. Het leuke is dat niet alles uit het programma komt, dus er staan ook nieuwe ideeën in. De recepten zijn, hoe kan het ook anders, heel duidelijk. Zelfs de grootste amateur kan met behulp van dit boek een prachtige kunstwerkje bakken. Tussen alle recepten door staan foto's van de kandidaten en her en der vind je een how-to bij de iets moeilijkere recepten. De hoofdstukken zijn onderverdeeld in de seizoenen en een aantal basisrecepten. De foto's zien er smakelijk uit. Een pluim voor de stylist.

Bekijk alle reviews van Danny Jansen 


Details:

Auteur(s)Collister, Linda, Heijden, van der Janny
ISBN9789021558240
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Aantal pagina's143
Afmetingen314 x 254 x 27 mm.
Gewicht700 gr.  

Recent bekeken producten