Haal meer uit je leven met mindfulness

Marisa Garau • Paperback eci.nl lezers

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€12,00

Overal elders € 15,00

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen

Haal meer uit je leven met mindfulness is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Of je nu een ambitieuze ondernemer bent, een creatieve vogel, een hardwerkende kantoortijger of een multitaskende moeder: als je het beu bent om gestrest rond te lopen en je je levensvuur liever opstookt dan opbrandt, dan is dit boek het praktische stuk gereedschap waarnaar je al die jaren op zoek was!

Veel gidsen over mindfulness blijven steken bij de theorie, en hebben weinig oog voor de praktische toepassing ervan. Marisa Garau vult deze behoefte perfect in: op een heel toegankelijke en nuchtere manier beschrijft ze hoe je mindfulness in je dagelijkse leven kunt integreren en zo rust, evenwicht en nieuwe energie kunt vinden. Deze gids helpt je op weg naar een leven met minder stress en met meer zelfvertrouwen, tevredenheid en plezier.


Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Goede tips doorspekt met humor van een ervaringsdeskundige voor een minder stressvol bestaan. Hoopvol leesvoer!

Eerst even een definitie: mindfullness is een therapievorm waarbij je aan de hand van onder meer aandachtsoefeningen leert om aandachtsvol te zijn en te leven in het hier en nu. En volgens de journaliste Marisa Garau helpt dit om een minder stressvol leven te gaan leiden. Marisa is geen specialist of wetenschapper op dit gebied, maar ervaringsdeskundige. Ze heeft zelf veel last gehad van stress en onzekerheid. En dat maakt dit boek bijzonder. Geen wetenschappelijke verhandelingen, maar tips uit de praktijk en ervaringen uit het dagelijkse leven. Kant-en-klare oplossingen geeft ze niet, maar wel goede uitleg en adviezen. Ze heeft daarbij een leuk gevoel voor humor. Wie in een dip zit knapt tijdens het lezen van dit boek al op. En dan heb je nog geen oefening gedaan.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • boeken over stress
  • vrolijke boeken over persoonlijke ontwikkeling

Details:

Auteur(s)Marisa Garau
UitgeverijBoekerij
ISBN9789022574409
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's368
Verschijningsdatum
Afmetingen216 x 139 x 20 mm.
Gewicht349 gr.  

Recent bekeken producten