Groei, persoonlijke ontwikkeling in werksituaties

Peter Buuren Ten, Sietske Biesmeijer • Paperback

€ 13,50

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Groeien doen we allemaal, en dat is maar goed ook. Of je nu groeit in je werk, met je studie of in je relatie; groei moet je bijhouden, regelmatig voeden en je moet van tevoren goed bedenken welke kant je op wilt gaan.

Met dit boek laten de auteurs je inzien van waaruit jij het beste groeit: je passie. Zonder passie is het onbegonnen werk en gaat het vreselijk moeizaam. Heb je echter je drive te pakken, dan kun je sprongen maken in je ontwikkeling. Hoe je die sprongen kunt maken, lees je in Groei.

In dit boek worden drie facetten behandeld: passie, wilskracht en energie. Deze geven jou inzicht in je eigen ontwikkeling, zetten je aan het denken en helpen jou in actie te komen. De praktische invulschema¿s vormen daarbij een handige leidraad om de nieuw verworven inzichten te integreren in de praktijk van alle dag. Behalve een prettig leesboek is het boek Groei vooral een echt DOE-boek. Dus¿ aan de slag!

Sietske Biesmeijer en Peter ten Buuren werken als coach en trainer in bedrijfsleven en overheid. Ze trainen groepen op samenwerking en coachen medewerkers op hun persoonlijke effectiviteit. In hun werk stellen zij de mens centraal.

www.peoplecoaching.nl

Details:

Auteur(s)Peter Buuren Ten, Sietske Biesmeijer
UitgeverijUitgeverij Boom, Nelissen
ISBN9789024418244
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's80
Verschijningsdatum
SeriePM-reeks
Afmetingen210 x 135 x 6 mm.
Gewicht120 gr.

Recent bekeken producten