Glutenvrij koken en bakken

Frédérique Jules, Jennifer Lepoutre, Mitsuru Yanase • Hardcover

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€15,99

Overal elders € 19,99

In herdruk, verwacht vanaf 16-02-2017

Reserveer Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Meer dan 65 heerlijke recepten zonder gluten Wie kampt met een glutenallergie of -intolerantie moet zijn voedingspatroon vaak volledig omgooien. En dat is moeilijk, omdat het niet voor even maar voor je hele leven is. Maar één ding staat vast: ook wanneer je glutenvrij moet eten, kun je ervan genieten. En met dit boek vol heerlijke recepten lukt dat zeker. Leer de verschillende glutenvrije bloem- en meelsoorten kennen en bak er brood, bananencake, muffins met peer en amandel, madeleines of browniesmee. Serveer als voorgerecht gemarineerde zalm met quinoa, lenterolletjes of quiche met gerookte eendenborst en gekaramelliseerde prei. Ga als hoofdgerecht voor kalfsragout met zwarte rijst, Californische pizza, gnocchi met salie of gebakken kabeljauw met citroenrijst. Is er nog plaats voor een dessert? Een stukje cheesecake, een punt polenta-sinaasappeltaart of de ananas-mangocrumble zijn aanraders. Dit is 100 procent glutenvrij genieten, voor het hele gezin!

Er zijn nog geen reviews voor dit boek

Schrijf een review en maak kans op € 50

Schrijf een review

Details:

Auteur(s)Frédérique Jules, Jennifer Lepoutre, Mitsuru Yanase
UitgeverijManteau
Vertaler(s)Felice Portier
ISBN9789022330036
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Aantal pagina's160
Verschijningsdatum
Afmetingen240 x 195 x 22 mm.
Gewicht771 gr.

Recent bekeken producten