Gigantosaurus kartonboek

Jonny Duddle • Paperback

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€7,99

Overal elders € 9,99

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

De laatste bestelling was 1 dag geleden.
Bestellen

Gigantosaurus kartonboek is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Bestseller Gigantosaurus van Jonny Duddle is er nu ook als kartonboek. Speciaal voor de allerjongste dino-fans en met dinosaurus-uitklappagina.

Als vier dinokinderen samen gaan spelen belooft een van hen de wacht te houden en de andere te waarschuwen mocht de gigantosaurus komen. Hij maakt er echter een spelletje van en roept iedere keer terwijl er niks aan de hand is. Net als de anderen hem niet meer geloven komt de gigantosaurus écht hun kant op...

Dit humoristische prentenboek is prachtig op rijm vertaald door Bette Westera.


Reviews & recensies

Hij heeft altijd honger, hij heeft altijd trek!

Na zijn twee bekroonde Piraten-prentenboeken heeft illustrator Jonny Duddle een fantastisch mooi boek gemaakt over dinosauriërs: Gigantosaurus. En hoewel hij misschien enigszins gruwelijke verhaaltjes schrijft, lopen ze gelukkig toch altijd goed af! En wat een mooi boek is dit. De gedetailleerde, kleurrijke illustraties spatten van elke bladzijde en er is echt van alles te zien en te ontdekken. Kinderen vinden dit superleuke dinoboek machtig interessant. Veel van de teksten zijn op rijm wat het boek extra leuk maakt: "Kinders, pas op voor de gigantosaurus. Hij heeft altijd honger, hij heeft altijd trek. Blijf uit de buurt van zijn vlijmscherpe klauwen. Blijf uit de buurt van zijn bijtgrage bek". En dan zijn er nog de extraatjes. Een overzicht van alle dinosaurussen uit het boek met hun namen en twee fraaie posters: een van de Gigantosaurus met de dinokinderen en een informatieve poster met een overzicht van tijden waarin de dino’s leefden. Geschikt voor de oudste kleuters of kinderen van groep 3.

Bekijk alle reviews van Maartje 


Details:

Auteur(s)Jonny Duddle
UitgeverijDe Fontein Jeugd
Vertaler(s)Bette Westera
ISBN9789026139291
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's30
Verschijningsdatum
Afmetingen195 x 165 x 20 mm.
Gewicht405 gr.

Recent bekeken producten