Gezworen vrienden

Edward Hendriks • Paperback

Vanaf € 13,08

Alleen tweedehands beschikbaar

Gezworen vrienden is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

1988. Vier scoutingvrienden beloven elkaar hun eeuwige trouw met hun bloed. Als een van hen in de problemen komt, zullen de anderen voor hem zijn. Dan gebeurt er tijdens een zomerkamp een gruwelijk ongeluk.

2013. Eén van de vrienden, Sander Thijssen, heeft een goede baan als chief financial officer van een kleine bank op overnamepad. Als hij op het punt staat de belangrijkste zakelijke beslissing van zijn leven te nemen, krijgt hij een verontrustend telefoontje. Hij ziet zich genoodzaakt de confrontatie met het verleden aan te gaan. Staan zijn vrienden van toen nog steeds voor hem klaar? Was het ongeluk van 25 jaar terug wel een ongeluk? En hoe ver gaat Sander om zijn carrière, zijn gezin en zijn eigen leven te redden?

'Gezworen vrienden' is een thriller die zich grotendeels afspeelt in de Veluwse bossen. Iedereen die ooit bij de scouting heeft gezeten en iedereen die heeft genoten van 'Tour of Duty' zal zich kunnen herkennen in dit boek. Al was het maar om de onvergetelijke muziek van The Rolling Stones, The Birds en The Animals.

Edward Hendriks (1975) is geboren in Velp en woont daar nu ook met vrouw en dochters. Hij heeft bijna 25 jaar bij Scouting gezeten. In de tijd dat 'Tour of Duty' werd uitgezonden werden er tenminste tijdens één zomerkamp boobytraps gemaakt. Eén van de leiders trapte in zo'n valkuil. Gelukkig zonder de dramatische gevolgen zoals die in 'Gezworen vrienden'. Edward werkt nu als freelance copywriter. 'Bloedgeld'(2012) was zijn debuut.

Dit boek in de pers

De ontknoping is verrasssend en in de epiloog krijgen we nog een toetje.  
VN'S DETECTIVE & THRILLERGIDS  

Details:

Auteur(s)Edward Hendriks
UitgeverijDe Fontein Romans & Spanning
ISBN9789026136030
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's304
Afmetingen314 x 254 x 27 mm.
Gewicht450 gr.

Recent bekeken producten