Geschiedenis & politiek (14051 titels)

Kroniek van de tsarenfamilie

De Romanovs

Hardcover  •  Simon Sebag Montefiore  

Drie eeuwen lang heersten de Romanovs over Rusland. Hun macht kende geen grenzen.
eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€39,99

Overal elders €49,99

Gezien bij DWDD

Juliana

Hardcover  •  Jolande Withuis   

Niet eerder verscheen een zo uitgebreide, op wetenschappelijk onderzoek gebaseerde biografie van de vorstin die velen beschouwen als ‘onze’ koningin.

 € 39,99

 

Recent bekeken producten

Geschiedenisboeken & politieke boeken online bestellen – eci.nl

Cultuurveranderingen, het aan- en aftreden van invloedrijke politieke leiders en bijzondere historische gebeurtenissen: liefhebbers van geschiedenisboeken raken er maar niet over uitgelezen. Want wie wil discussiëren over hedendaagse ontwikkelingen, moet weten wat eraan vooraf is gegaan. Alleen zo kunnen we het heden beter leren begrijpen en antwoord vinden op huidige vraagstukken. Speciaal voor fans van geschiedenis- en politieke boeken is eci voortdurend op zoek naar de meest inspirerende verhalen, zowel fictie als non-fictie. Van biografieën tot vaderlandse geschiedenis. Van boeken over bijzondere tijden zoals de oudheid en de middeleeuwen, tot aangrijpende verhalen over de eerste wereldoorlog- en tweede wereldoorlog. Op deze pagina bekijk je de gehele collectie geschiedenis- en politieke boeken van eci!

Top 20 geschiedenis- en politieke boeken

Hoe ga jij op zoek naar de meest inspirerende historische of politieke verhalen? De voorkeur voor boeken is erg persoonlijk. Daarom heeft eci iets leuks voor jou bedacht. Iedere categorie kent een eigen genrespecialist. Hij of zij stelt een Top 20 samen van zijn of haar favoriete boeken. Onthutsende onthullingen over aangrijpende gebeurtenissen uit het verleden, een blik op huidige politieke vraagstukken en inspirerende autobiografieën van grote uitvinders: nergens vind je zoveel verhalen als bij online boekwinkel eci. Elk boek is voorzien van een recensie, geschreven door de genrespecialist of de eci redactie. Want wanneer wij een boek een plekje in de Top 20 gunnen, moeten we natuurlijk wel vertellen waarom. Kortom: nergens ontmoet je zoveel boekenfans als bij eci!

Korting op boeken: lezen wordt beloond

De wereld van toen, en van nu beter leren begrijpen: dat is de functie van historische en politieke boeken. Geschiedenis is overal terug te vinden: in onze huidige normen en waarden, in gebouwen, maar vooral in woord en geschift. Online boekwinkel eci vindt dat het lezen van deze verhalen moet worden beloond. Daarom krijg je – bij het aanschaffen van meer dan drie boeken per jaar – een korting van 20% op meer dan 25.000 toptitels. Houd je graag bij welke boeken je nog wilt lezen? Geheel vrijblijvend maak je een eigen account aan, waar je eenvoudig een verlanglijstje bijhoudt van verhalen die je niet wilt missen. Vragen of opmerkingen over onze service? Neem dan contact op met onze klantenservice via 0900 – 8324 (€ 0,50 per gesprek). Wij zitten voor je klaar op werkdagen van 09.00 – 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 – 16.00 uur. Jouw favoriete boeken vóór 23.00 uur besteld? Dan wordt je bestelling de volgende dag thuisbezorgd. Wij wensen je veel leesplezier!