Geek Girl 5 - Bekent kleur

Holly Smale • Paperback

€ 15,95

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen
*eci.nl prijs € 12,76

Vanaf 04 maart 2017

Reserveer

Geek Girl 5 - Bekent kleur is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Geek Girl bekent kleur' is het vijfde deel in de populaire serie 'Geek Girl' van Holly Smale: heerlijke chicklit-boeken vol geeks, modellen en hilarische situaties. Get your geek on!

De Geek heeft een plan
Geeky fotomodel Harriet Manners weet een hoop - maar het zijn eerlijk gezegd vrij nutteloze feitjes. Ze weet bijvoorbeeld dat vogelbekdieren geen maag hebben. Ze weet dat er ooit veertien eekhoorns zijn vastgehouden als spionnen. Ze weet dat er maar één vlag in de wereld is waar een gebouw op staat. En voor het eerst weet Harriet nu ook wat ze gaat doen in het leven. Ze heeft alles perféct uitgestippeld. Alleen houdt niet iedereen zich aan haar zorgvuldig uitgekiende plan...

Geek Girl van Holly Smale
'Geek Girl bekent kleur' is alweer het vijfde deel in de serie 'Geek Girl' van Holly Smale, een Britse schrijfster die zelf een modellencarrière achter de rug heeft. Hoofdpersoon Harriet Manners is een geek: geen nerd, maar een charmante allesweter. Er is alleen één ding waar ze absoluut niets van begrijpt: mode. Maar hier komt verandering in als ze op een dag wordt gecast als model. Een heerlijke serie klunzige avonturen over de hele wereld is het gevolg.

Details:

Auteur(s)Holly Smale
UitgeverijGottmer Uitgevers Groep
Vertaler(s)Margot Reesink
ISBN9789025761516
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's352
LeeftijdsindicatieVanaf 12 jaar
Verschijningsdatum
SerieGeek Girl
Afmetingen210 x 135 x 34 mm.
Gewicht519 gr.

Recent bekeken producten