Game of Thrones 1 - Het Spel der Tronen

George R.R. Martin • Paperback

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€10,00

Overal elders € 12,50

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

De laatste bestelling was 2 dagen geleden.
Bestellen

Game of Thrones 1 - Het Spel der Tronen is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Het Spel der Tronen is het eerste boek uit George R.R. Martins Game of Thrones - in vertaling Het Lied van IJs en Vuur. Van de serie werden wereldwijd inmiddels 75 miljoen boeken verkocht.

Het spel der Tronen verhaalt van de liefdes, de levens en de ambities van de Baratheons, de Lannisters, de Starks en al die andere grote families van de Zeven Koninkrijken. Het begint allemaal in het zuiden, aan het hof, waar de Lannisters sterke spelers zijn. De macht van de koning is tanende. Zijn Hand is onder verdachte omstandigheden om het leven gekomen. Velen zijn uit op eigen gewin. Als de koning Eddard Stark tegen diens zin benoemt tot zijn nieuwe Hand, wordt zowel hij als zijn familie betrokken bij de meest omvattende machtsstrijd ooit, het levensgevaarlijke spel der tronen.

Dit boek in de pers

Fantasy-literatoren schrokken nimmer terug voor de nodige grandeur, maar de duizelingwekkende omvang van dit epos heeft collega-auteurs al doen hoofdschudden.  
The Guardian  

Martin heeft een schitterende stijl en daardoor leest het boek van bijna achthonderd paginaÂ?s in enkele uren weg.  
GRONINGER DAGBLAD  


Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Het grimmige verhaal waar iedereen het over heeft

Iedereen kent onderhand de immens populaire HBO-serie en met dit boek is het allemaal begonnen. Het spel der tronen is het eerste deel van Het lied van ijs en vuur, het bloederige verhaal van George R.R. Martin. De wereld van Ned Stark is donker en koud. Jarenlange zomers worden afgewisseld met decennia ijzige winters. Toch is de heer van Winterfel gelukkig met zijn vrouw, dochters en zonen. Tot de koning, Robert Baratheon, hem om een gunst komt vragen. De intrige en politiek in een zeer wrede wereld, is bijzonder spannend. Het verhaal is groots geschreven. Martin is niet bang om volkomen onverwachte plottwists in zijn boeken op te nemen. Dat is vooral wat ik zo sterk vindt aan deze serie. Alles kan gebeuren. Met het lezen van de boeken gaat de prachtige tv-serie nog meer lezen. Dus ben je er nog niet aan begonnen? Doen! Het spel der tronen moet je gelezen (en ook gezien) hebben!

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • fantasy over de strijd om de macht
  • fantasy

Details:

Auteur(s)George R.R. Martin
UitgeverijLuitingh Fantasy
Vertaler(s)Renée Vink
ISBN9789024564385
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's768
Verschijningsdatum
SerieGame of Thrones
Afmetingen210 x 135 x 49 mm.
Gewicht679 gr.  

Recent bekeken producten