Gallica 2 - De Stem van de Nevels (POD)

Henri Loevenbruck • Paperback

€ 19,99

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen

Gallica 2 - De Stem van de Nevels (POD) is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Er was eens...

Heel lang geleden...

... in het land Gallica, het legendarische Frankrijk van lang geleden, een jongen bestemd voor grootse daden. Zijn naam? Bohem!

Terwijl koning Livain VII zich voorbereidt op een oorlog met zijn buurlanden, vecht de jonge wolvenjager Bohem tegen de tijd, in de hoop de laatste Nevels voor uitsterven te behoeden. Op aanwijzing van de eenhoorn moet Bohem nu de poorten van de Sidh vinden, die naar verluidt alleen in de nacht van Samhain opengaan. Maar waar zijn die poorten, en hoe kom je erdoorheen?

Om dat te ontdekken begint Bohem met zijn metgezellen aan een queeste door het koninkrijk, waarbij hij steeds machtiger vijanden treft. De Kerk moet met lede ogen aanzien hoe de populariteit van de jongen groter wordt, de Militie van Christus doet al het mogelijke om te verhinderen dat hij ze zal redden... de Nevels, magische wezens voor de een, duivelsgebroed voor de ander.

‘Meesterschap!’ – Lire

Henri Loevenbruck (1972) schreef met Het Geheim van de Witte Wolvin de succesvolste Franse fantasy-trilogie van de afgelopen kwarteeuw. Mede dankzij dit succes wordt zijn werk nu overal in Europa uitgegeven.

Details:

Auteur(s)Henri Loevenbruck
UitgeverijLuitingh Sijthoff Fantasy
Vertaler(s)Marga Blankesteijn
ISBN9789024572601
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's464
Verschijningsdatum
SerieGallica
Afmetingen210 x 135 x 28 mm.
Gewicht434 gr.  

Recent bekeken producten