Frozen yoghurt

Constance Lorenzi, Mathilde Lorenzi • Hardcover

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€15,99

Overal elders € 19,99

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Frozen yoghurt is al een tijdje hot in tal van wereldsteden. Het is een bevroren dessert op basis van yoghurt, vaak gemengd met vers fruit, chocolade of nootjes en gecombineerd met een fruitige of crunchy topping verovert nu ook onze contreien. Wie verse frozen yoghurt heeft geproefd, is direct verkocht en wil meer van dat. Dat is perfect mogelijk met dit prachtige boek op de keukentafel. Maak je frozen yoghurt natuur, vanille, karamel of chocolade en combineer met een fruitcoulis of een heerlijke topping. Zodra je de basis onder de knie hebt, kun je beginnen met de varianten: met mango-limoen, met banaan-hazelnoot met koekjesdeeg of cheesecake Moet je op je lijn letten, gebruik dan yoghurt met 0% vet. Griekse yoghurt is ook een goeie basis, net als sojayoghurt. Met frozen yoghurt kun je ook een heerlijke milkshake of lassi maken. En heb je nog yoghurt over, kijk dan naar het laatste hoofdstuk in dit boek: daar vind je het lekkerste gebak ooit met yoghurt.

Er zijn nog geen reviews voor dit boek

Schrijf een review en maak kans op € 50

Schrijf een review

Details:

Auteur(s)Constance Lorenzi, Mathilde Lorenzi
IllustratorAlix Baron
UitgeverijManteau
Vertaler(s)Felice Portier
ISBN9789022329498
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Aantal pagina's160
Verschijningsdatum
Afmetingen240 x 191 x 22 mm.
Gewicht739 gr.  

Recent bekeken producten