Fiscaal actueel Eigen woning

G.G.M. Snoeks, M.J.J.R. van Mourik, R. Stam • Paperback

€ 47,50

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis verzending

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Door de herziening van de eigenwoningregeling komen tot 1 januari 2044 twee regimes naast elkaar te staan: het nieuwe regime voor nieuwe leningen en het overgangsrecht voor bestaande leningen en bestaande kapitaalverzekeringen eigen woning, spaarrekeningen eigen woning en beleggingsrechten eigen woning. Dit maakt de gewijzigde regelgeving complex. Bovendien is het nieuwe regime voor nieuwe leningen ingewikkeld en technisch te noemen.

Dit boek geeft een overzichtelijke weergave van de parlementaire behandeling van de Wet herziening fiscale behandeling eigen woning. De gewijzigde regelgeving wordt praktijkgericht behandeld met veel voorbeelden en casuïstiek. Zowel het nieuwe regime als het overgangsrecht komen uitgebreid aan bod. Hierbij worden kansen, risico's en onduidelijkheden benoemd.

Het boek beoogt een handreiking te zijn voor met name belastingadviseurs, inspecteurs, accountants, notarissen, verzekeringstussenpersonen, financiële planners, alsmede medewerkers van banken, hypotheekaanbieders en verzekeringsmaatschappijen. Ook kan het boek dienen als studiemateriaal/cursusmateriaal voor fiscale en financiële studies, opleidingen en cursussen.

Details:

Auteur(s)G.G.M. Snoeks, M.J.J.R. van Mourik, R. Stam
UitgeverijWolters Kluwer Nederland
ISBN9789013114522
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Verschijningsdatum
SerieFiscaal actueel
Afmetingen242 x 158 x 8 mm.
Gewicht238 gr.  

Recent bekeken producten