Farlander

Col Buchanan • Paperback

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€15,96

Overal elders € 19,95

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen

Farlander is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Farlander is het eerste deel van Col Buchanans trilogie over de Roshun, een elitegroep sluipmoordenaars die de dood wreken van iedereen die daarvoor wil betalen.

Ash is zo'n Roshun, en hij faalt nooit. Maar hij is oud, zijn spieren zijn stijf en zijn botten kraken bij elke beweging die hij maakt. Zijn gebrekkige conditie blijft echter niet onopgemerkt en na een opdracht die hij op het nippertje weet te overleven, wordt hij gedwongen een opvolger te kiezen.

Afgaand op zijn intuïtie kiest hij voor Nico, een straatarm zwerfkind uit de stad Bar-Khos. Een stad die na een strijd van tientallen jaren dreigt te bezwijken onder de onstuitbare veroveringsdrang van het Rijk van Mann. Een somber vooruitzicht, want over Mann heerst de Heilige Matriarch Sasheen, een meedogenloze, op macht beluste vrouw die via een waar schrikbewind haar plannen doordrijft.

Als de door-en-door perverse zoon van Sasheen in razernij een vrouw vermoordt die een hanger draagt van de Roshun, gaan Ash en zijn jeugdige leerling op pad om het vonnis te voltrekken. Op dat moment beseft Ash dat hij aan de vooravond staat van de moeilijkste opdracht in zijn loopbaan...

Dit boek in de pers

Epische fantasy met als decor een indrukwekkende wereld in oorlog.  
Publishers Weekly  

Dit is een bijzonder boek... Buchanan schrijft levendig en goed. Het verhaal grijpt je aan vanaf het verbazingwekkende begin tot en met de verassende conclusie.  
The Times  

Er zijn nog geen reviews voor dit boek

Schrijf een review en maak kans op € 50

Schrijf een review

Details:

Auteur(s)Col Buchanan
UitgeverijLuitingh
Vertaler(s)Ruud Bal
ISBN9789024555611
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's464
Verschijningsdatum
SerieHet hart van de wereld
Afmetingen230 x 152 x 36 mm.
Gewicht664 gr.  

Recent bekeken producten